Iubita lui Jador, pe masa medicului estetician! Decizia radicală luată de Georgiana! Ce vrea să îsi modifice! Avem imaginile

Iubita lui Jador se pregătește de o intervenție chirurgicală. Decizia ei a venit imediat după ce s-a aflat de împăcarea cu artistul.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Noul an a început pentru Georgiana Elisei cu schimbări majore. Iubita lui Jador a decis că este momentul oportun pentru a-și îndeplini o dorință mai veche, așa că a apelat la ajutorul esteticianului.

Citeste si: Obiectul pe care Jador a reușit să îl cumpere abia acum, la 27 de ani! Toți au rămas fără cuvinte: „Primu'”

Iubita lui Jador, pregătită să își corecteze forma nasului

Numele Georgianei Elisei a căpătat notorietate în mediul online, odată cu oficializarea relației pe care aceasta o are cu Jador.

Dacă artistul a optat recent pentru mai multe intervenții în cabinetul medicului estetician, cu scopul de a arăta cât mai bine în lumina reflectoarelor, nici frumoasa șatenă nu s-a lăsat mai prejos, căci are de gând să-și facă o rinoplastie, pentru a-și corecta forma nasului. Tânăra a fost surprinsă în urmă cu puțin timp pe masa de operație, la controlul de dinaintea intervenției chirurgicale.

Georgiana și Jador și-au mai dat o șansă

Jador a anunțat recent, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că a renunțat din nou la burlăcie, de dragul Georgianei. Artistul a povestit în direct că el și tânăra au decis să își mai dea o șansă și chiar a vorbit despre posibilitatea de a deveni tată, în viitor:

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Jador a confirmat împăcarea cu Georgiana! Artistul a aruncat bomba despre nuntă, în direct: "D-abia aștept!"

"Cătălin Măruță: Acum cum ești cu dragostea?

Jador: Foarte bine!

Cătălin Măruță: Adică există?

Jador: Există o fată, da, „neagra”.

Cătălin Măruță: Nu e iubita după care ai plâns?

Jador: Ba da.

Cătălin Măruță: De câte ori te-am văzut ai vorbit atât de frumos despre ea, chiar o iubești mult de tot. Faci nuntă anul ăsta?

Jador: Nu e momentul de nuntă. E iubita mea, atât. Am și eu o iubită.

Cătălin Măruță: Tătic te vezi?

Jador: Cum să nu! D-abia aștept! Doar că nu e momentul, trebuie să îmi ajut familia.", a fost discuția celor doi, din platou.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies