Iubita lui Leo de la Strehaia a prins si ea boala pariurilor! Renata e smechera rau si castiga o gramada de bani! E mereu pe plus!

Daca celebrul ei iubit baga o “galagie” de bani la pariuri si ea vrea sa tina pasul cu el! Este vorba de sexoasa Renata, iubita lui Leo de la Strehaia, care rupe pariurile in doua! Si de fiecare data este pe plus!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNu mai este un secret faptul ca Leo de la Strehaia este ahtiat dupa pariurile sportive. Leo spune ca in fiecare weekend baga “de plictiseala” cel putin 1.000 de euro, dar are si castiguri pe masura. Chiar daca a castigat si 50.000 de euro o data, Leo nu vrea sa spuna daca este pe plus pana acum.

Iubita lui, sexoasa bruneta Renata, a prins si ea boala pariurilor, insa este mult mai pragmatica decat “Printul tiganilor” si este mereu pe plus, adica “tine cu casa”!

fara descriereEa nu joaca la fel de riscant ca mine si este mult mai pragmatica! Are castiguri destul de mari, chiar si de 2.000 – 2.500 de euro si joaca mereu la gol pe echipe mari, precum Milan sau Real Madrid! Bine, deocamdata nu se compara cu mine, eu am avut castiguri foarte mari”, spune, mandru, Leo de la Strehaia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate