Iubita lui Livian a fost atacată. Un bărbat a făcut acuzații grave:„Cred că nu ai uitat, pe 27 la București”

Florentina, noua iubită a lui Livian, a fost atacată dur de un bărbat în comentariile unui vlog postat de Lobo. Bărbatul pare că știe detalii secrete din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Livian și Florentina
Livian și Florentina

Livian Pop este mai fericit ca oricând! Câștigătorul Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Bianca Comănici, iubita pe care și-a făcut-o în cadrul competiției și s-a afișat deja cu o altă fată. Cum Livian și Florentina Nicol s-au afișat deja de ceva timp împreună pe internet, comentariile negative ale oamenilor au început să fie împărțite.

Lobo, fiul lui Nelson Mondialul, are parte de suținere din anumite puncte de vedere, însă, în comentariile vlogului cel mai recent postat, mai mulți internauți i-au adesat mesaje mai puțin frumoase:

„Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai de mult în live-uri că face videochat și că e mândră de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place. Ce a făcut Livian se compară cu acela care are acasă un Porsche și el umblă după Dacia Logan . Nu-i ajunge nici la degetul mic Biancăi! Sunt foarte dezamăgită de tine, Livian! 😕☹😟”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Chiar și așa, Livian și Nicol luptă pentru iubirea lor, în ciuda comentariilor negative pe care le primesc. Un mesaj care a ieșit totuși în evidență a fost lăsat de un bărbat care pare că știe ceva mai multe despre viața privată a Florentinei. 

„Nicol, vezi, cred că nu ai uitat, pe 27 la București, ai programat cele două ședințe cu mine și cu Claudiu M. Văd că te-ai culdușit la țigani, nu ne interesează. Achită datoria, că dacă nu facem urât. Să îmi răspunzi cum știi, și de unde știi, noi plecăm vineri la București, sper că apartamentul l-ai lăsat curat și pregătit, da?”, a comentat bărbatul.

 

Vezi Galeria Foto pentru comentariul suspect al bărbatului

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei, pas important alături de noua iubită. Au zis „DA” provocării

Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”, declarații incredibile: ”Tot răul pe care îl primesc eu acum este tot...”

Consumați acest tip de ulei, supranumit aurul lichid. Este de 10 ori mai bun decât uleiul de măsline. Remediu natural cu foarte multe beneficii

Bianca Comănici trece prin momente dificile! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a ajuns la căpătul puterilor:"Sunt prea confuză..."

Seba, noul concurent de la Puterea Dragostei, le-a ascuns prietenilor adevărul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies