Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri care a fost consilier la Guvern! Sînziana a lucrat în acelaşi minister ca şi Irina Tănase!

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri la cabinetul de mediere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri din această vară. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”. (vezi primele imagini cu Liviu Dragnea fără mustaţă)

Citeste si: Ce bine îi stă iubitei lui Liviu Dragnea în postura de mamă! Irina Tănase s-a pozat cu finii ei: “Andrei a văzut-o pe Anuța că a venit să stea culcușită în brațele mele și s-a ambiționat să se urce și el” FOTO

Citeste si: Șoc pe stadion! Echipa de fotbal a lui Dragnea, călcată de mascați! ”Au venit câteva dube după antrenorul lui Turris” EXCLUSIV

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea şi-a dus soţia sexy în Thailanda! Uite-o pe Gina cum admiră peisajul de la etajul 55 al unui zgârie-nori!

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri. Firma se numeşte „Tănase & Hristache – Birou de mediatori asociaţi” 

Biroul de mediator al Irinei Tănase poartă numele „Tănase & Hristache – Birou de mediatori asociaţi”, semn că iubita lui Dragnea are un partener în afacere. Este vorba despre o amică veche a Irinei, Sînziana, cre a ocupat şi ea funcţii importante. Până de curând, Sînziana a avut funcţia de consilier la Secretariatul General al Guvernului, iar înainte a fost consilier la Ministerul Dezvoltării regionale, acolo unde a lucrat şi Irina Tănase pe vremea când instituţia era condusă de Liviu Dragnea.

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri. Irina a fost secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării 

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate