Iubita lui Liviu Dragnea e tristă şi atunci când zâmbeşte! Vezi ce a răspuns Irina Tănase atunci când a fost întrebată ce se întâmplă cu ea!

Iubita lui Liviu Dragnea e tristă şi atunci când zâmbeşte, după cum a remarcat o apropiată a ei.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea e tristă şi atunci când zâmbeşte, aşa cum se poate vedea dintr-o fotografie postată recent de Irina Tănase.

O prietenă apropiată a observat şi ea atitudinea melancolică a Irinei şi a întrebat-o: “Pari tristă, deși încerci să zîmbești. Ce e cu tine, puiule?”.( vezi cum arată Lamborghiniul decapotabil pe care şi l-a cumpărat nora lui Liviu Dragnea)

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Irina Tănase a mai primit un inel de suflet, pe lângă cel cu diamante de la Liviu Dragnea! Vezi ce semnificaţie are bijuteria pe care o poartă iubita lui Dragnea!

Citeste si: Liviu Dragnea, coleg cu Gheorghe Dincă! La asta nu se aștepta nimeni

Iubita lui Liviu Dragnea e tristă şi atunci când zâmbeşte: "Poate puţin obosită? Nemachiată?” 

„Nu sunt tristă. Cine ştie de ce vi se pare aşa. Poate puţin obosită? Nemachiată?”, a răspuns Irina Tănase. Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. El este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.

Iubita lui Liviu Dragnea e tristă şi atunci când zâmbeşte. Irina Tănase a absolvit un curs de mediator 

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. De curând, Irina şi-a deschis şi un birou de mediator.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies