Iubita lui Nick Radoi le da peste nas "carcotasilor": "Suntem fericiti si ne iubim! Va asigur ca in scurt timp veti suferi atacuri de cord"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMadalina Apostol s-a saturat sa se certe cu toata lumea pe pagina ei de Facebook. De cand s-a cuplat cu Nick Radoi, cea mai buna prietena a Monicai Gabor este atacata in permanenta.

"Dupa cum se vede, noi suntem fericiţi şi ne iubim. Îi rugăm pe cei care nu pot accepta ideea ca doi oameni se iubesc, să ne scoată din listă, eventual şi un block ar fi ok. Inţelegeţi o dată pt totdeauna că NU ne interesează opiniile voastre de prost gust, NU ne afecteaza şi NU vă face cu nimic mai speciali. Nu aveti voi trei mâini şi trei picioare, iar noi doar două. Sunteti oameni la fel ca noi şi NU aveţi dreptul să judecaţi pe nimeni. Totuşi, dacă frustrările au pus stăpânire pe voi, vă asigur că în scurt timp veţi suferi atacuri de cord. Pentru a evita, faceţi un singur click: block! In rest, pe cei care ne susţin din suflet, ii iubim!!", a scris Madalina Apostol pe pagina sa de facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate