Vedete

Iubita lui Nicolae Guta isi face fustele din cearceaful care-i acopera patul! Uite cum arata tinuta din material lucios a brunetei care l-a cucerit pe manelist!

Noua iubita lui Nicolae Guta poarta tinute sexy, care sa-i puna in evidenta calitatile fizice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Iubita lui Nicolae Guta isi face fustele din cearceaful care-i acopera patul! Uite cum arata tinuta din material lucios a brunetei care l-a cucerit pe manelist!icon photo

Despre noua iubita lui Nicolae Guta se stiau putin pana acum vreo trei saptamani, cand manelistul a scos-o in lume pentru prima oara de cand sunt impreuna, la o aniversare a unui prieten din Timisoara.

Iubita lui Nicolae Guta. Ana a facut senzatie la o petrecere

Bruneta Ana a epatat prin rochia sexy, care i-a pus in evidenta spatele gol, dar si prin decolteul generos, ce a dezvaluit sanii siliconati partenerei lui Nicolae Guta. (vezi cum arata iubita lui Nicolae Guta inainte sa isi puna silicoane)

Iubita lui Nicolae Guta adora tinutele sexy

Se pare ca iubita lui Nicolae Guta adora tinutele sexy, dovada fiind o fotografie de acum cativa ani, cand a pozat intr-o fusta scurta, legata printr-un cordon de un sutien. De remarcat este ca materialul lucios al fustei, de culoare lila, pare sa fie din aceeasi bucata cu cearceaful intins pe patul din dormitorul brunetei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune