Iubita lui Nicu Ceausescu implineste azi 58 de ani! Uite cum arata astazi cea care i-a fost alaturi “Printisorului”!

Soprana Daniela Vladescu si-a declarat dragostea pentru Nicu Ceausescu, dar a marturisit ca nu a avut nimic de castigat de pe urma acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDaniela Vladescu s-a fotografiat astazi in holul Teatrului din ConstantaDaniela Vladescu sarbatoreste astazi implinirea a 58 de ani, soprana aflandu-se la apogeul unei cariere respectabile, fiind si directoare a Teatrului National de Opera si Balet din Constanta. Artista a devenit insa celebra pentru povestea de dragoste pe care a trait-o impreuna cu Nicu, fiul lui Nicolae si Elena Ceausescu, de la sfarsitul anilor ’80.

fara descriereNicu Ceausescu a fost judecat si inchis dupa RevolutieDaniela nu a negat niciodata ca l-a iubit pe cel supranumit “Printisorul”.

“Am fost indragostita de un om de calitate, tanar, inteligent, cu simtul umorului, si nu pentru ca era fiul presedintelui, nu vad de ce trebuie sa fiu mereu judecata. E un om de la care nu am primit nimic in viata mea! Si-n ziua de azi se spune ca am avut de castigat de pe urma lui, iar asta ma doare. Nu mai vreau sa vorbesc, pentru ca nu imi face placere. Motivele sunt variate: dezamagiri, suferinta, dar si mila pentru un om care nu mai este. Nici nu mai are rost! Oricum, acel om a murit stresat si socat, fara motiv”, a marturisit, la un moment dat soprana.

fara descriereSoprana are in continuare succes pe scenele de opera si opereta

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate