Paparazzi

Iubita lui Vladimir Draghia e toata numai zambet, desi barbatul ii e departe! Vedeta tv se lupta in competitia Exatlon, iar Alina se plimba vesela prin mall cu fetita in brate VIDEO EXCLUSIV

Vladimir Draghia se afla in Republica Dominicana in competitia Exatlon. El a lasat-o acasa pe iubita lui, Alice, si pe micuta lor, Alaia Zora, de doar sase luni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Iubita lui Vladimir Draghia e toata numai zambet, desi barbatul ii e departe! Vedeta tv se lupta in competitia Exatlon, iar Alina se plimba vesela prin mall cu fetita in brate VIDEO EXCLUSIVicon photo

In timp ce iubitul ei se lupta in competitia din Dominicana, Alice a ramas acasa cu fetita lor, Alaia Zora.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe tanara la o plimbare prin mall, alaturi de o prietena, si cu micuta in brate. Daca Alaia Zora dormea cuminte in port-bebe, Alice era toata numai zambet. Poate ca reusitele iubitului ei, vazute la televizor, au incantat-o peste masura, pentru ca tanara era extrem de vesela. Ea a ras tot timpul si a discutat cu prietena sa numai cu zambetul pe buze.

Vladimir Draghia s-a dovedit, pana acum, unul dintre cei mai buni competitori de la Exatlon, el castigand cele mai multe probe impotriva rivalilor din echipa Razbonicilor.

 

Vladimir Draghia face parte, alaturi de alte 9 vedete, din echipa Faimosilor de la Exatlon. Barbatul a jucat in telenovele, a aparut in zeci de reclame si spoturi indraznete; este actor, scenarist si a fost inotator de performanta, fiind pentru o perioada chiar in lotul olimpic.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune