Vedete

Iubita secretă a lui Florin Salam a devenit mamă! Bruneta a recunoscut în trecut relaţia cu Regele Manelelor: ”Putea să aibă un copil de vârsta Mariei”

Iubita secretă a lui Florin Salam a devenit mamă! Tânăra nu a dezvăluit cine este tatăl băieţelului ei care în curând va împlini un an.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

O tânără din Ploieşti, care a recunoscut cu doi ani şi jumătate în urmă că s-a iubit cu Florin Salam în perioada în care Roxana era însărcinată, a devenit ea însăşi mămică în urmă cu aproape un an. Naşterea a avut loc în secret, iar tânăra a postat abia acum primele imagini cu băieţelul ei. Deşi este foarte activă pe site-urile de soicalizare, ploieşteanca nu a făcut publică identitatea tatălui, care nu apare în nici o fotografie alături de aceasta sau de copil.

La fel ca în 2016, când am publicat mărturia completă a fetei, WOWbiz.ro nu-i va dezvălui identitatea acesteia. Atunci, aceasta a publicat o imagine din maşina manelistului şi a dezvăluit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că a avut o relaţie specială cu Salam. Relaţie de care toţi amicii fetei ştiau şi, se pare, chiar şi familia acesteia.

Am destule poze care pot dovedi, dar nu le voi arăta, din respect pentru el”, spunea atunci bruneta. ”L-am iubit enorm şi poate confirma şi el asta, nu pot minţi, dar şi în ziua de azi mai ţin legătura cu el (...). Îi doresc tot binele, ştie asta şi putea să aibă un copil de vârsta Mariei (primul copil al lui Salam cu Roxana Dobre n.r.), ştie ce s-a întâmplat”, a mai spus aceasta pentru WOWbiz.ro în vara anului 2016, lăsând să se înţeleagă că ar fi renunţat la o sarcină de dragul lui Salam.

În septembrie 2017 însă, bruneta a postat prima imagine cu burtică, iar apropiaţii i-au urat sarcină uşoară. Iarna aceasta a postat şi primele fotografii cu micuţul. Şi astăzi, fata postează aproape zilnic melodii ale lui Florin Salam, poartă tatuajele cu trimitere la ”rege” (o coroană şi două note muzicale pe inelarul mânii stângi) şi conduce o maşină de lux.

 

Galerie foto  Urmatorul articol