Iubita vloggerului Colo a primit avansuri sexuale explicite pe Instagram: ”Te-aș...”! Alexandra, răspuns genial care i-a închis gura definitiv ”hărțuitorului”!

Alexandra, iubita vloggerului Colo, a oferit un răspuns genial unui bărbat care i-a făcut avansuri sexuale explicite prin intremediul contului de Instagram.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Alexandra, iubita vloggerului Colo, anchetat pentru incitare la abuz și violență împotriva minorelor, este și ea Influenceriță, gamer și vlogger, fiind cunoscută în mediul online sub pseudonimul de ”Alequeena”.

În urmă cu câteva săptămâni, înainte de izbucnirea scandalului în care protagonist a fost iubitul ei, Alexandra a postat o fotografie sexy dar decentă, în sensul că aceasta purta o ținută mulată pe corp, fără să arate însă mare lucru.

Iubita vloggerului Colo, avansuri sexuale explicite pe Instagram! Alexandra: ”Altul care...”

fara descriere

Chiar și așa, un ”follower” a devenit hormonal și i-a scris acesteia că ar face cu ea anumite lucruri pe care doar adulții le practică atunci când cei mici se duc la culcare. ”Te-aș f...”, i-a scris internautul Alexandrei, fără nici un fel de explicație sau măcar vreun scurt preludiu.

fara descriere

”Altul care n-are cu ce”, i-a răspuns direct Alexandra, replică a ce a primit multe aprecieri din partea celorlalți prieteni virtuali. Practic, tânăra a reuști să-l pună la respect pe tânărul obraznic fără să se complice prea mult. Acesta n-a mai revenit pentru alte detalii sau solicitări.

Citeste si: Premieră în lume! Se cere eliminarea totală a vloggerului Colo de pe Internet! Câți români au semnat scrisoarea către Youtube, Facebook și Instagram?

Citeste si: VIDEO. Vloggerița Tequila, bătută! Cine e bărbatul care a lovit-o pe Bianca Adam? Fost politician, conslier local, dat afară din partid după ce a lovit un tânăr cu piciorul în cap

Citeste si: Iubita vloggerului Colo, prima reacție în scandalul minorelor abuzate! Alexandra îl susține pe Alexandru Balan, cercetat pentru instigare la violență și hărțuire

Iubita vloggerului Colo, avansuri sexuale explicite pe Instagram! Relație de 6 ani cu Alexandru Bălan

fara descriere

Alexandra și Colo (Alexandru Bălan pe numele real) au o relație de 6 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea influencerilor. Tânăra i-a împrtășit pasiunea pentru jocuri electronice și și-a deschis și ea un canal pe Youtube în care stă de vorbă cu ceilalți gameri. De asemenea, Alexandra are o pagină de Intsagram cu peste 200.000 de urmăritori.

fara descriere

În scandalul minorelor, Alexandra, iubita vloggerului Colo, s-a poziționat de partea acestuia. Colo a devenit controversat după o serie de afirmații scoase la lumină după 4 ani, în care acesta explica la ce abuzuri ar supune ”fetele de 15-16 ani” care se îmbracă sexy și nepotrivit pentru vârsta lor. El a revenit și și-a cerut scuze. Ulterior, poliția s-a autosesizat în acest caz.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate