Iubitul Andei Adam de la Timisoara face dezvaluiri: "Am dormit o data la ea, dar are patul prea inalt si am cazut din el"

Marco, un barbat de afaceri din Italia sustine ca el si Anda Adam au avut o relatie in perioada in care aceasta declara ca traieste o poveste de dragoste cu Catalin Botezatu.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Italianul, care s-a stabilit de cativa ani la Timisoara, a cunoscut-o pe Anda Adam atunci cand aceasta a venit sa cante in unul din cluburile sale.

fara descriere"Am cunoscut-o anul trecut, in clubul meu. Ea a cerut numarul meu de telefon si apoi am vorbit. I-am trimis flori, dar cred ca are o gramada de fani care ii trimit. I-am trimis peste 150 de trandafiri. Am fost la ea la Bucuresti, are o casa foarte frumoasa. Am dormit o data la ea, desi am mers de doua ori la ea. Are un pat foart inalt si am cazut din el ", a spus Marco Pisani, pentru emisiunea "La Maruta".fara descriere

"Cred ca ii e frica sa nu ii stric imaginea. Si eu sunt cunoscut in mediul meu. Nu pot sa astept mult timp ca s ane cunoastem. Se ferea sa ne vedem in public, se temea pentru imaginea sa", a mai spus acesta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate