Iubitul Anei Otvos a vorbit beat în direct, la FanArena! Telespectatorii şi-au dat seama imediat! I-a spus mamei lui Giani că e îmbrăcată sexy, dar Ana a fost cea care l-a dat de gol

Alin, iubitul Anei Otvos a intrat în direct prin telefon la FanArena pentru a vorbi despre momentul în care Războinica a fost împinsă de către Giani Kiriţă.

Autor: M. B.
 
Alin, iubitul Anei Otvos a intrat în direct prin telefon la FanArena pentru a vorbi despre momentul în care Războinica a fost împinsă de către Giani Kiriţă. Antrenorul Faimoşilor a fost aspru criticat de echipa albastră pentru gestul lui, mai ales că a fost îndreptat spre o femeie. Şi partenerul ei din România a recunoscut că s-a înfuriat când a văzut la televizor imaginile în care femeia pe care o iubeşte era îmbrâncită. 
 
Înainte de vorbi despre subiectul care era pe buzele tuturor, iubitul Anei a ales să facă mai multe glume şi părea chiar nedumerit de faptul că vorbea cu cei din emisiune.
 
 
„Aaaa, sunt în direct?”, a întrebat Alin confuz. 
 
„Chiar mă întrebam „Oare o fi la fel cum era ultima dată când a plecat de aici?”, a spus Vladimir râzând. „Ţi se pare că a acţionat greşit Giani când a dat-o mai încolo de lângă steag?”, a continuat el, încercând să ducă discuţia în punctul dorit. 
 
„În primul şi în primul rând am trei întrebări sau lucruri de spus. Unu, cât timp am? Doi, felicitări Monicăi Roşu... Trei, foarte sexy puloverul doamnei Niculina”, a mai spus Alin, iubitul Anei Otvoş, luând prin surprindere pe toată lumea cu gluma lui la adresa mamei lui Giani. 
 
 
Şi continuarea discuţiei cu Alin i-a luat pe surprindere atât pe cei din platou, cât şi pe fanii Exatlon. Răspunsurile rare şi momentele lungi de tăcere i-au făcut pe telespectatori să se întrebe dacă nu cumva bărbatul era beat. „Gagicul Otvoşei e puţin betuţ?”, a scris cineva pe un grup dedicat showului din Dominicană. „Aşa cred şi eu, dă din una în alta”, i-a răspuns cineva.
„E la fel de coerent precum Jaguarul, doar că unul e afumat, iar celălalt e treaz”, „Din manga o dă în langa. Superb, nu?”, au mai fost alte două comentarii din zecile care vorbeau despre starea de ebrietate a iubitului Anei. 
 
Detaliul care i-a făcut, însă, pe fani să se gândească la faptul că bărbatul are o problemă cu băutura, a fost un sfat aparent nevinovat pe care Otvoş i l-a dat lui.
Când echipa Războinicilor a câştigat premiul de comunicare, Ana nu s-a putut abţine şi i-a spus iubitului să nu mai bea. Puse cap la cap, aceste două întâmplari i-au făcute pe telespectatori să ajungă la concluzia că partenerului Războinicei îi place să consume băuturi alcoolice. „După cum vorbeşte şi a mai zis şi Ana să nu mai bea, deci e ţeapăn”, a concluzionat un admirator Exatlon. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Roşu nu îşi imagina că va abandona Exatlon. Ce nu a mers în echipa Faimoşilor şi de ce s-au format bisericuţe

Detalii despre logodna Monicăi Roşu! Cum a ales iubitul ei inelul de 10.000 de euro şi când va avea loc marele eveniment!

Mirel Drăgan, primit cu fast de familie şi prieteni! Imagini exclusive direct din aeroport

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies