Vedete

Iubitul Biancai Dragusanu, in vizorul astrologilor. "Barbatii nascuti pe 15 iulie au tendinta de a-si controla partenera si sunt gelosi". Vezi in ce situatie devin violenti acestia

Iubitul Biancai s-a nascut pe 15 iulie 1988. Este nativ al zodiei Rac.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Iubitul Biancai Dragusanu, in vizorul astrologilor. "Barbatii nascuti pe 15 iulie au tendinta de a-si controla partenera si sunt gelosi". Vezi in ce situatie devin violenti acestiaicon photo

Tristan Tate, iubitul Biancai Dragusanu isi serbeaza ziua de nastere pe 15 iulie. Cei nascuti in aceasta zi isi ating telurile punand oamenii, lucrurile sau materialele sa se supuna vointei lor si sa o exprime in fapte.

Exercita un control impresionant asupra mediului. Cu semenii, primul pas consta in a-i stimula, urmatorul in a-i tine sub presiune si a-i indruma in directia dorita. Un punct important in existenta lor il reprezinta utilizarea inteligenta si creativa a materialelor sau a materiei prime.

Acesti oameni se raporteaza la lume in varii moduri, pe varii planuri: cei bogati, prin intermediul banului sau diverselor categorii de bunuri, parintii prin familie si camin, pictorii prin vopsele si panze, muzicienii prin instrumente la care canta.

In cazul plasticienilor, desi limbajul tine de elemente de natura telurica, continutul se desprinde de ele, indreptandu-se spre spiritualitate pe masura dezvoltarii treptate a creatorului.

Cu toate ca motivatia lor izvoraste din dorinta si atractie, odata ce s-au eliberat din impulsul expresiei, se simt legati de lucrurile carora le-au dat contur.

Daca intr-un moment sau altul al vietii nu isi insusesc lectia detasarii de propria lor creatie, se expun riscului suficientei, multumirii de sine, invidiei, geloziei si chiar unor obsesii de factura sexuala.

Trebuie sa subliniem ca barbatii nascuti in aceasta zi au tendinta de a-si controla partenera, principalul motiv fiind tocmai gelozia.

Acest reprezentant al sexului tare vrea sa fie in orice conditie singurul receptor al atentiei femeii iubite, iar daca i se pare ca alt barbat o curteaza poate deveni chiar violent cu "rivalul".

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune