Iubitul bogat al lui Carmen de la Sălciua are o pasiune secretă! Cosmin Isăilă participă la curse extreme cu ATV-ul prin munţi! FOTO

Fanii trebuie să ştie că iubitul bogat al lui Carmen de la Sălciua are o pasiune secretă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că iubitul bogat al lui Carmen de la Sălciua are o pasiune secretă. Afaceristul Cosmin Isăilă, care deţine un hotel şi un restaurant în Sibiu, are un hobby mai puţin obişnuit, cursele cu ATV-uri. (vezi care a fost prima reacţie a lui Culiţă Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat ultima ei melodie)

Citeste si: Imagine şocantă cu Culiţă Sterp! Spatele lui, distrus!

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap la o nuntă! Fanii au făcut-o praf: “Ai fost la nuntă sau la carnaval?”

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul! Vezi motivul incredibil pentru care a fost la un pas să abandoneze studiile!

Iubitul bogat al lui Carmen de la Sălciua are o pasiune secretă. A fost la „Banat Adventure 2019” 

Isăilă e înscris într-un club de profil şi participă frecvent la diverse competiţii organizate pe trasee din munţi. Recent, Isăilă a fost la „Banat Adventure 2019” şi s-a înscris la o cursă numită “Clasa Extrem”, cea mai solicitantă dintre toate.

fara descriere

Iubitul bogat al lui Carmen de la Sălciua are o pasiune secretă: "Orice greşeală te poate răni grav" 

De aproape 3 ani, iubitul bogat al lui Carmen de la Sălciua are o pasiune secretă. „Recomandăm aceasta clasă doar celor experimentaţi. Traseu foarte greu, la limita unde orice greşeală te poate răni grav şi îţi poate distruge atv-ul în totalitate”, au anunţat organizatorii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate