Iubitul celebrei Margherita de la Clejani, ”specialist” în droguri! Care este cel mai urât secret al său? EXCLUSIV

Margherita de la Clejani se iubește, de ceva vreme, cu un tânăr, artist la rândul său, care a avut probleme serioase cu drogurile, el fiind, deja, condamnat pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani a făcut un accident, zilele trecute, iar Poliția susține că era sub influența unor droguri în momentul în care a lovit mașina, situația ei fiind de-a dreptul dificilă, mai ales că, deja, în anturajul vedetei se învârt persoane care, de-a lungul timpului, au fost deja condamnate pentru droguri.

Citeste si: Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

Citeste si: Margherita de la Clejani, probleme serioase la analize, în trecut! Ce s-a descoperit înaintea unor operații! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. A fost prinsă drogată la volan

Mai exact, de ceva timp, iubitul Margheritei de la Clejani a fost condamnat penal pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu. Specialitatea lui, susținea poliția, era un drog la modă printre tineri, numit lean, fabricat din substanțe care se pot găsi, cu rețetă, în orice farmacie.

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, tânărul cu care se iubește Margherita de la Clejani, a fost prins cu 1.54 grame de cannabis asupra sa, iar dus la Poliție a recunoscut o serie de fapte care i-au adus o condamnare penală, chiar dacă nu a ajuns la închisoare. ”Inculpatul (iubitul Margheritei de la Clejani, n. red.) a recunoscut comiterea infractiunii de cultivare , producere fabricare, experimentare extragere preparare, transformare, cumpărare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, iar prin declarația din data de 18.04.2018 , in contextul recunoașterii  faptei , a solicitat încheierea unui acord de recunoastere a vinovăției sub aspectul infracțiunii prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, arătând că este de acord cu aplicarea unei  pedepse pecuniare,  de 900 lei, echivalent a 90 zile – amendă  a câte 10 lei”, este o parte a extrasului din decizia judecătorilor de condamnare a lui Theodor, iubitul celebrei Margherita de la Clejani.

fara descriere

În altă ordine de idei, de când se iubește cu respectivul cântăreț de trap, Margherita de la Clejani este de nerecunoscut, îndepărtându-se de amicii săi și având un comportament straniu. ”Margherita este, de ceva vreme, mai... ciudată. Adică nu ascultă de nimeni, nu o mai interesează nimic și este foarte agitată. Nu se mai concentrează deloc la lucrurile pe care le vorbești cu ea. Oricum, iubitul ei o sună, o verifică mai tot timpul, îi spune să aibă grijă ce vorbește, era de multă vreme, cumva, suspectă și dependentă de el. Cumva, el o domină, lucru pe care nu l-am mai văzut în cazul Margheritei cu niciunul dintre iubiții ei”, ne-a spus un apropiat de-al Margheritei de la Clejani, după ce a avut un accident pe care Poliția îl pune în seama drogurilor consumate anterior.

De altfel, tânărul cu care se iubește Margherita de la Clejani are o serie de melodii cât se poate de explicite despre droguri, ridicând în slăvi efectele nocive ale acestora, în ciuda faptului că a fost la un pas de pușcărie din cauza lor.

Viorica de la Clejani susține că Margherita lua pastile de slăbit

Viorica de la Clejani a mărturisit că într-adevăr, fiica ei, Margherita era sub influența unor substanțe în momentul în care a făcut accidentul rutier din acest weekend. Deși inițial, Ioniță de la Clejani a negat faptul că fata llui ar fi consumat droguri, acum adevărul a ieșit la iveală. Mai exact, a explicat Viorica de la Clejani, fiica ei ar fi avut o stare euforică din cauza pastilelor de slăbit pe care le consumă, și nu din cauza altor opiacee, precum heroina, așa cum susține Poliția că s-ar fi întâmplat cu Margherita de la Clejani.

„Indiferent ce ar face un copil nu trebuie să iei toporul să îi dai în cap. Am primit atât de multe mesaje urâte, lumea e rasistă”, a spus Viorica de la Clejani la România TV.

fara descriere

Ioniță de la Clejani își apără fiica. Ce spune despre Margherita de la Clejani: "Nu s-a drogat"

Cu ochii înlăcrimați și răvășit după tot scandalul în care e implicată fiica lui, Ioniță de la Clejani spune că e bulversat. Spune că încearcă din răsputeri să afle ce a fost în spatele accidentului provocat de Margherita de la Clejani. Polițiștii spun că ar fi fost drogată. Testul a ieșit pozitiv la opiacee. ”Ea mi-a spus clar. Nu am consumat niciun drog. Nu vorbim despre asta. Mi s-a făcut rău. Mi s-a făcut rău!”, spune Ioniță.

Totuși, când a fost audiată, Margherita de la Clejani i-a recunoscut tatălui, chiar în sediul poliției că a luat niște pastile. Însă nu i-a dat alte detalii.

Margherita de la Clejani a făcut accident, iar poliția susține că s-a drogat

Sâmbătă seară, același Ioniță de la Clejani a trimis presei un comunicat în care susținea că Margherita de la Clejani a avut o cădere de calciu.... nimic mai mult. „Mulțumesc lui Dumnezeu că Marga este bine ... O mașină, dă-o dracu, s-a stricat, facem alta, nu e problemă!”. Ioniță de la Clejani a ținut să scuze și gestul soției sale care sâmbătă a ieșit la cu furtunul cu apă la poartă să alunge jurnaliștii: ”Doamna Viorica își apără puii ca o leoaică”.

Polițiștii i-au luat carnetul Margherita de la Clejani pentru următoarele 30 de zile și au pornit o anchetă pe numele ei. Se așteaptă rezultatele de la medicină legală - să se vadă exact ce substanțe avea în organism Margherita de la Clejani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate