Paparazzi

Iubitul Elenei Basescu, apasat de griji dupa ce s-a aflat ca fiica fostului presedinte este insarcinata! Primele imagini cu tanarul Catalin Tomata dupa marea veste VIDEO EXCLUSIV

Primele imagini cu iubitul Elenei Basescu, dupa ce s-a aflat ca fiica fostului presedinte este insarcinata, il arata pe Catalin usor apasat de griji.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Iubitul Elenei Basescu, apasat de griji dupa ce s-a aflat ca fiica fostului presedinte este insarcinata! Primele imagini cu tanarul Catalin Tomata dupa marea veste VIDEO EXCLUSIVicon photo

Avem primele imagini cu iubitul Elenei Basescu, dupa ce s-a aflat ca fiica fostului presedinte este insarcinata. Catalin Tomata a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro iesind de la un centru comercial, dupa ce a vizitat un magazin de haine. Tanarul de 25 de ani se plimba abatut pana la automobilul sau parcat intr-o zona „pentru smecheri”, isi arunca punguta pe scaunul din dreapta si urca la volan.

 


Catalin Tomata pare putin coplesit de responsabilitati, in conditiile in care este, totusi, prima oara cand devine tata. Diferenta de varsta de 10 ani in favoarea Elenei nu a parut o problema la inceput, insa fiica lui Traian Basescu are de partea ei experienta de parinte: ea mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara.

Primele imagini cu iubitul Elenei Basescu dupa ce s-a aflat de sarcina: Catalin este un tip serios si bine-crescut


Una peste alta, Catalin, chiar daca pare apasat de griji, nu are de ce sa-si faca probleme, mai ales ca se spune despre el ca este un baiat „serios si bine-crescut”. E adevarat, o sa iasa mai rar cu baietii la bere, insa viata de familist are si aspecte placute pe care le va descoperi singur, la momentul potrivit. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune