Iubitul Elenei Udrea e foarte grijuliu cu fiica lor: ”Dor de mami”. Cum se descurcă Alexandrov Adrian cu fetiţa, după ce blonda a fost arestată

Alexandrov Adrian a postat pe reţelele de socializare o imagine cu fiica sa, dar şi un mesaj plin de iubire.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Alexandrov Adrian a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de micuţa lui şi a Elenei Udrea. Eva Maria pare-se că doarme foarte liniştită în braţele tatălui ei.

Vizibil emoţionat de prezenţa micuţei, Alexandrov Adrian a notat în dreptul fotografiei postate cât de mult o iubeşte pe Eva Maria, dar şi cât de dor îi este de Elena Udrea.

”Există locuri în inimă despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil. Dor de mami„, a fost mesajul scris în dreptul pozei. 

După ce s-a aflat că Elena Udrea este arestată preventiv, timp de două luni, Alexandrov Adrian, iubitul acesteia, a făcut publică o mărturisire: ”Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile, şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică, şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţa noastră. PS: Îmi este greu să înţeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar două săptămâni, din braţele mamei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate