Iubitul Elenei Udrea s-a ascuns în pădure ca să tragă cu arcul! Adrian Alexandrov a țintit perfect cu sulița! FOTO

Iubitul Elenei Udrea s-a ascuns în pădure, pentru câteva momente de relaxare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Iubitul Elenei Udrea s-a ascuns în pădure, acolo unde s-a distrat pe cinste. Adrian Alexandrov s-a dus, acum câteva zile, într-un parc de aventură aflat nu departe de vila din Corbeanca în care locuiește alături de Udrea și de fiica lor. (vezi ce nuntă va avea loc în familia Elenei Udrea)

Citeste si: Elena Udrea a facut anuntul! E oficial: ce se intampla in luna septembrie

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov au ieșit din izolare de la vila din Corbeanca pentru a-și duce câinele să facă baie în lacul Snagov! FOTO

Citeste si: De ce a lipsit mama lui Adrian Alexandrov de la botezul fiicei acestuia și a Elenei Udrea? Avem informații în exclusivitate!

Alexandrov și-a testat calitățile și a încercat o sesiune de tir cu arcul, într-o pădure deasă, ținta fiind un copac aflat la aproape 10 metri distanță. „Lovitura perfectă”, a postat Alexandrov la fotografia care-l înfățișează în timp ce lansează sulița.

fara descriere

Iubitul Elenei Udrea s-a ascuns în pădure. Ea a fost citată la un proces

Dacă Alexandrov a avut parte de relaxare, Elena Udrea a avut o perioadă mai tensionată. La sârșitul lui mai, Udrea s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu şi Dan Andronic. Potrivit Click.ro, Udrea a venit în faţa instanţei regulamentar, cu mască chirurgicală de protecție împotriva coronavirusului.

Acesteia i s-a luat temperatura la intrarea în instituţie. Elena Udrea a purtat îmbrăcăminte crem, din cap până-n picioare, o culoare caldă și discretă. A evitat să poarte hainele sexy și stridente cu care ne obișnuise într-o vreme și a ales o pereche de pantaloni crem, ușor evazați, cu talie înaltă, o bluză în aceeași culoare, subțire și vaporoasă, cu talie scurtă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate