Iubitul Elenei Udrea spune ca il adora pe Traian Basescu! Vezi cum arata declaratia de dragoste a lui Adrian Alexandrov pentru fostul presedinte!

Dupa ce fostul presedinte al tarii a postat un mesaj legat de conflictele din PSD, iubitul Elenei Udrea spune ca il adora pe Traian Basescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Aflat in Costa Rica, iubitul Elenei Udrea spune ca il adora pe Traian Basescu. Adrian Alexandrov a devenit joi tata, dupa ce Udrea a nascut-o pe Eva Maria, dar acesta este atent la situatia politica din tara, mai ales la conflictul din PSD, dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. (vezi ce spun astrologii despre fetita Elenei Udrea)

Iubitul Elenei Udrea spune ca il adora pe Traian Basescu. Alexandrov a fost cucerit de o postare a lui Basescu

Traian Basescu a postat, printre altele: „Soartă ingrată de pucist. Deja înfrânţi, puciştii în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea, buna credinţă şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să-i asculte, după ce şi-au băgat propriul partid în corzi, în încercarea ratată de a prelua partidul.”

fara descriere

Iubitul Elenei Udrea spune ca il adora pe Traian Basescu. Alexandrov rezoneaza cu parerile fostului presedinte

Dupa acest mesaj, iubitul Elenei Udrea spune ca il adora pe Traian Basescu. „Cum sa nu il iubesti pe Traian Basescu?”, a postat Adrian Alexandrov. Acesta rezoneaza, astfel, cu parerile celui care a promovat-o in politica pe Elena Udrea, initial la Palatul Cotroceni, in echipa de consilieri, apoi ca ministru al Turismului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate