Iubitul Innei, probleme cu ”Beleaua” Corduneanu!? Atac dur la colegul de trupă a lui Deliric: ”E o ... fără caracter”

Deliric, iubitul Innei, a fost ”luat la ochi” de Adrian ”Beleaua” Corduneanu, deranjat de mesajul unei piese realizate împreună cu băieții din trupa CTC.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

beleaua corduneanu
Adrian ”Beleaua” Corduneanu

”Beleaua” Corduneanu, celebru interlop ieșean, s-a arătat deranjat de mesajul uneia dintre piesele interpretate de DOC, Vlad Dobrescu și Deliric (membrii trupei CTC), lansată în urmă cu 6 ani, întitulată ”Bula mea”. WOWbiz.ro a scris atunci că Adrian Corduneanu le-a lăsat un mesaj dur rapperilor prin care l-a ”gratulat” pe colegul lui Deliric într-un mod cât se poate de dur. ”DOC este o p...ă fără caracter”, i-a transmis Corduneanu lui DOC într-un comentariu pe Youtube. Ulterior, după apariția articolului, comentariul a fost eliminat de pe pagina cu videoclipul ”Bula mea”.

Reacția bizară a lui Corduneanu, eliminată de pe Youtube


In articol:

deliric
Rapperul Deliric

Nu este foarte clar ce l-a deranjat pe Corduneanu în legătură cu această piesă sau cu persoana lui DOC, cert este că reacția acestuia a fost taxată dur de fanii rapperului, prin mesaje la fel de dure, unele chiar rasiste. Incidentul este cu atât mai bizar cu cât ”Beleaua” Corduneanu nu este cunoscut drept un mare cunoscător al fenomenului hip-hop și nici să fi avut vreo relație cu cei care interpretează piesa.

DOC
DOC face parte din proiectul CTC alături de Deliric

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Deliric a ajuns în atenția presei în acest an, după ce s-a aflat că are o relație cu celebra Inna. Pentru ascultătorii stilului hip-hop, Deliric este însă un nume consacrat și este considerat unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai fenomenului în ultimul deceniu. Albumul ”Linii de tramvai”, lansat pe piață în anul 2011 i-a adus lui Deliric extrem de mulți fani, iar colaborarea cu Silnet Strike din ultimii ani l-au dus pe rapper la un alt nivel. Deliric are și propriul magazin online în care își vinde colecția proprie de haine, sub brandul ”Porc”, destul de populare printre tineri.

mesaj corduneanu
Mesajul transmis de Corduneanu

Inna și Deliric, un cuplu neobișnuit

Relația cu Inna i-a luat prin surprindere atât pe fanii interpretei cât și pe cei ai rapperului, pentru că cei doi par să facă parte din ”lumi diferite”.

deliric inna
Inna și iubitul ei, Deliric

”Sunt băiat de oraș. Sunt născut și crescut în București. Când eram mic, băteam mingea în spatele blocului. Am crescut. Acum bat străzile-n lung și-n lat ca să-mi scriu numele pe toți pereții. Sunt tot timpul pe fugă. Uneori mă aleargă garda. De cele mai multe ori, alerg după fete. Ăsta e ritmul orașului. M-am adaptat”, se descrie ”Del” pe site-ul porc.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Inna și Deliric nu se mai ascund! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Inna, PRIMELE IMAGINI alături de Deliric! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit | EXCLUSIV

Rețetă: Cea mai bună marinată pentru frăgezirea cărnii de porc: Iată care e ingredientul surpriză. Secretul celebrului bucătar Jamie Oliver:

Incredibil! Cu ce manelist celebru a fost surprinsă Carmen de la Sălciua: ”Nu am somn de...”

Ramona de la Puterea Dragostei, detalii neștiute din relația cu un manelist celebru! Ce mesaj i-a transmis fosta concurentă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies