Iubitul Loredanei Chivu in tandreturi cu o roscata! Afla detalii! VIDEO

Mihai, iubitul Loredanei, a aparut intr-un clip al unei artiste de la noi. Rolul sau a fost de un baiat de bani gata care agata o tanara sexy.

Autor: Alina Mihai

Mihai, iubitul Loredanei Chivu, nu s-a afisat la bratul blondinei ani buni, desi formau un cuplu. Probabil tanarului nu-i place sa se expuna atat de mult, insa nu se poate spune ca a stat departe de showbiz.( Vezi AICI ce decizie a luat Loredana Chivu de dragul iubitului)

Anul trecut, Mihai a aparut intr-un clip al artistei Yamira care lansase piesa “Tortura”.

In imagini, iubitul Loredanei Chivu apare in tandreturi cu roscata Yamira.

“Versurile piesei spun: No es una aventura Estas una fortuna… Tu eres mi tortura. Este de fapt o aventura si faptul ca ma atrage tipul este ca o “tortura”, o tentatie caruia nu-I pot rezista”, declara artista imediat dupa ce a lansat clipul cu iubitul Loredanei.

Citeste si: Cu EA vrea sa semene Loredana Chivu! Blonda si-a injectat IAR buzele! S-a dus la doctor cu poza in mana – Vezi ce interventii si-a mai facut- Foto!

Povestea clipului este despre tradare si iubire. Scenariul a fost ideea artistei.

“Merg in cazino cu iubitul meu si in momentul cand intru in camera VIP pune ochii pe mine un tip (Mihai, iubitul Loredanei – n.r.). Il observ si eu, iar cand sa ies din camera se ridica de la masa si vine dupa mine.. Este si o parte in care ne “iubim”.

La sfarsit plec cu iubitul meu, dar ii dau un biletel celui care m-a agatat, ispitei. Prietenul meu din clip este modelul George Daniel Croitoru si cel care ma “agata” este Mihai Colesnicov””, declara artista despre povestea clipului “Tortura”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies