„Iubitul meu avea o viaţă secretă!” După ce tatăl copilului ei a murit, tânăra a făcut o descoperire şocantă

Jessica a crezut că a întâlnit bărbatul perfect atunci când l-a văzut prima dată pe Paul, dar lucrurile au luat o întorsătură ciudată în scurt timp. Şi-a dat seama că relaţia lor fusese o minciună.

Autor: M. B.
 
Jessica şi Paul s-au cunoscut pe un site de vânzări după ce ea renunşase să-şi mai cuate jumătatea. La prima întâlnire el le-a dus pe ea şi pe fiica ei în vârstă de trei ani la film, iar de atunci au fost nedespărţiţi. Şase luni mai târziu tânăra a rămas însărcinată iar fetiţa ei deja îi spunea „tată” noului partener. 
 
Jessica era încântată să îl prezinte pe Paul familiei sale de Ziua Recunoşinţei, dar cu o zi înainte el i-a dat mesaj spunând că nu va putea ajungeacasă la timp.
A doua zi la prânz el încă nu se întorsese în oraş, spunând că una din casele la care lucra a fost inundată. Femeia a început să bănuiască faptul că ceva era în neregulă, amintindu-şi că iubitul ei mai folosise aceeaşi scuză şi în trecut, când trebuia să le vadă pe mama şi sora ei. Simţindu-se umilită în fata apropiaţilor ei pentru a doua oară într-un timp atât de scurt, i-a dat un mesaj prin care l-a anunţat că relaţia lor s-a terminat. 
 
 
A doua zi la prânz Paul a mers la ea acasă implorând-o să îl ierte. După acel episod i-a ignorat toate apelurile şi mesajele Jessicăi şi nici măcar avocatul care îl căuta pentru a stabili pensia alimentară pentru bebeluşul ce urma să vină pe lume nu a reuşit să dea de el. Două luni mai târziu, femeia a aflat de pe Facebook că fostul ei iubit murise într-un grav accident rutier.
Încă şocată de acest lucru, ea a mai primit o lovitură: un mesaj de la o domnişoară care susţinea că era iubita celui decedat. Căutând pe pagina lui de pe o reţea de socializare, Jessica a descoperit că mai multe femei scriseseră mesaje de adio după moartea lui şi le-a contactat. Aşa a aflat că Paul avea alte cinci iubite şi fiecare dintre ele credea că este singura, două dintre ele fiind logodite cu el. 
 
„Iubitul meu avea o viaţă secretă. După ce a murit am descoperit că era un psihopat căruia îi plăcea să manipuleze oamenii jur”, a declarat ea. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ela Crăciun te învaţă cum să îi faci prima baie bebeluşului

Prognoza meteo pe o lună! Vin ninsorile, lapoviţa şi temperaturile scăzute

Meghan Markle nu va deschide niciun cadou de Crăciun! Încă un obicei cu care ducesa de Sussex va trebui să se obişnuiască

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies