Iubitul misterios al Andreei Marin, primele declarații despre relația de doi ani: „Este mult, mult mai naturală...”

Iubitul misterios al Andreei Marin a făcut primele declarații despre relația lui cu Andreea Marin care durează de doi ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Andreea Marin are o relație de doi ani cu Adrian Brâncoveanu , dar așa cum ne-a obișnuit, zâna surprizelor vorbește foarte rar despre viața ei privată. 

Citeste si: Vestea care a paralizat-o pe Andreea Berecleanu! A aflat în direct ce a păţit fiul ei: "Am rămas fără aer şi fără voce"

Citeste si: Andreea Berecleanu a dezvaluit cum se intelege cu Andreea Esca: "Eu cred ca lumea stie deja asta"

Citeste si: Hannelore de la Insula a rămas fără bani! Vezi cu cât s-a împrumutat blonda de la bancă!

Iubitul mistrios al Andreei Marin a făcut primele declarații. Ce spune el după doi ani de relație: „Este mult, mult mai naturală...”

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian într-un moment de cumpănă din viața sa și le-a fost greu să aibă o relație, ținând cont că el locuia în Africa la acea vreme. 

„Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata…Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, spunea Andreea Marin.

fara descriere

Între timp cei doi s-aumutat împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Andreea Marin spune că încă nu vrea să facă pasul cel mare, cu toate că ei locuiesc împreună și se consideră deja o familie. 

fara descriere

Despre iubita sa, Adrian Brâncoveanu spune că a reușit să o cunoască în cei doi ani de relație cum mulți nu au putut. 

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a spus Adrian în cadrul unei emisiuni tv. 

Sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate