Vedete

Iubitul Monicai Gabor vrea sa faca milioane din restaurante! Mr Pink are un asociat-surpriza: cine e misteriosul Mr K?

Mr Pink, iubitul Monicai Gabor, vrea sa aduca in America un cunoscut lant de restaurante de lux din China.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Iubitul Monicai Gabor vrea sa faca milioane din restaurante! Mr Pink are un asociat-surpriza: cine e misteriosul Mr K?icon photo


Iubitul Monicai Gabor vrea sa-si extinda afacerile din Statele Unite. Recent, Poe Qui Ying Wangsuo (Mr Pink) s-a asociat cu un alt chinez, Kuo Zhang (supranumit Mr K) si au solicitat o autorizatie pentru deshiderea la Los Angeles a unui restaurant din lantul Beijing Yan.


Beijing Yan este cel mai luxos brand de restaurante din China, cunoscut la nivel mondial. Primul local deschis sub acest brand s-a lansat in 2015, la Beijing si a devenit imediat restaurantul preferat al vedetelor locale.


Restaurantul a devenit unul popular datorita faptului ca aici poti servi intr-o atmosfera relaxanta cele mai bune produse traditionale chinezesti iar preturile nu sunt unele exorbitante.

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune