Iubitul Ramonei Gabor, tratat ca un mega-star in Romania. Vezi ce arogante vor face de Sarbatori "seicul" de la Dubai si iubita lui moldoveanca. Au inchiriat deja un elicoper!

Azi dimineata, Ramona Gabor l-a intimpinat la aeroport pe iubitul ei Ahmad. Cei doi ar fi trebuit sa soseasca impreuna in Romania, dar pana la urma au calatorit in avioane diferite, iubitul bacauancei fiind nevoit sa mai ramana cateva ore la Dubai pentru niste afaceri personale.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereDe la aeroport, Ahmad, Ramona si inca un cuplu au plecat direct la hotel Marriott, acolo unde vor locui in perioada pe care o vor petrece in Capitala. Afaceristului arab i-a fost inchiriat cel mai luxos apartament, al carui pret este de circa 1.100 de euro pe noapte.

Se pare insa ca, sora Monicai Gabor si iubitul ei nu vor sta prea mult in Bucuresti. Ramona are pregatit un elicopter si va da fuga intr-una din zile la Bacau, in orasul natal, pentru a-si vizita rudele si pentru a trece, bineinteles, pe la mormantul mamei, disparuta fulgerator in aceasta vara, in urma unui accident stupid. Nu se stie inca daca si Ahmed o va insoti pe Ramona in orasul lui Bacovia, dar cu siguranta ce doi vor face si o sesiune de clubbing in Capitala, in acest weekend.

De Sarbatori, Ramona a inchiriat pentru prietenul ei si amicii acestuia o vila luxoasa pe Valea Prahovei, acolo unde intentioneaza sa petreaca si Revelionul. Totul depinde insa de cat de bine se va simti Ahmed in tara noastra si cum va rezista la frigul patrunzator de la noi, in contrast cu vremea splendida de la Dubai, din aceasta perioada.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate