Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, a fost acuzat că s-a implicat într-o afacere de 100 de milioane de euro cu Sorin Oprescu: “O adevărată “familie” care atacă în haită bugetul Capitalei”

Toni Iuruc a fost implicat într-o afacere de 100 de milioane de euro, un adăpost pentru câinii comunitari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Toni Iuruc a fost implicat într-o afacere de 100 de milioane de euro, pe vremea când Sorin Oprescu era primarul Capitalei. “Scoaterea câinilor maidanezi din București a devenit cea mai mare afacere a primarului Sorin Oprescu. Un parteneriat strategic încheiat de Primăria Capitalei pentru construcţia celui mai mare adăpost de câini din lume dezvăluie cum banii bucureştenilor vor fi drenaţi către prietenii, vecinii şi sponsorii familiei Oprescu. O adevărată “familie” care atacă în haită bugetul Capitalei. Fiul primarului împarte acelaşi sediu cu cei care vor gestiona banii pentru sterilizarea, cazarea şi îngrijirea câinilor. Miza afacerii: peste 100 de milioane de euro. Un milion şi jumătate de euro au ajuns deja în conturile “familiei”. O fermă de păsări dezafectată din satul Uzunu, Giurgiu, a devenit  locul în care banii bucureştenilor vor alimenta conturile prietenilor, vecinilor şi sponsorilor primarului Sorin Oprescu.”, scria Evenimentul zilei în iunie 2012. (vezi motivul pentru care Toni Iuruc a fost târât prin tribunale)

Citeste si: S-a aflat: cand se retrage Simona Halep din tenis! Nimeni nu se astepta sa se intample atat de devreme

Citeste si: Vila din Constanţa a Simonei Halep e păzită tot timpul de un echipaj de Poliţie: „A fost trimis pentru a veghea la liniştea familiei Halep” FOTO

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Simona Halep, schimbare uriașă în viața ei! Cum a fost răsfățată de Toni Iuruc după ce și-a prezentat noul look! Vedeta arata senzațional

“Trei tineri au ajuns să fie partenerii strategici ai Primăriei Capitalei în proiectul gigant – Dogtown (oraşul câinilor). Cei trei tineri afacerişti au un numitor comun: familia Oprescu. Asociaţia aleasă de Sorin Oprescu să dezvolte afacerea câinilor fără stăpân îşi are sediul în centrul Capitalei, pe strada Lisabona, chiar în acelaşi loc cu una din firmele patronate de fiul său, Mircea Sorin Oprescu. Tot la aceeaşi adresă locuieşte şi Răzvan Imbri, unul din cei trei fondatori ai Asociaţiei Portico, aleasă de Primăria Capitalei să administreze adăpostul pentru câini Partenerul tradiţional de afaceri al sponsorului Ştefan Arsenescu este Gabriel Apostol Iuruc – cel de-al treilea membru al Asociaţiei Portico.  Locul în care îşi au sediul companiile deţinute de membrii asociaţiei, Arsenescu şi Iuruc, este aşezat strategic chiar lângă apartamentul lui Mircea Oprescu de pe bulevardul Aviatorilor. “Fondatorii Asociaţiei Portico maschează, în realitate, interesele familiei Oprescu, tocmai pentru a evita conflictul de interese evident în care s-ar fi aflat primarul Sorin Oprescu iar asociaţia este condusă din umbră de Mircea Oprescu”, susţin surse apropiate afacerii.”, mai relata sursa citată.

Toni Iuruc a fost implicat într-o afacere de 100 de milioane de euro: "În zece ani, afacerea maidanezilor poate atinge cifre ameţitoare" 

“Înfiinţată de doar doi ani, Asociaţia celor trei tineri este abonată la proiectele Primăriei Capitalei, gestionând bugete publice netransparente pentru spălătorii comunitare, autobuze pentru copii sau “idei pentru bucureşteni”. Însă adevărata lovitură financiară, Asociaţia o dă abia acum cu afacerea câinilor comunitari: adăpostul se va întinde pe o suprafaţă de aproape nouă hectare. Afacerea este proiectată pentru minim zece ani. Anual, bucureştenii vor plăti milioane de euro pentru adăpostul, vaccinarea, deparazitarea şi sterilizarea câinilor fără stăpân. Recensământul câinilor din cartierele bucureștene este programat să aibă anul acesta, pentru că nu se cunoaşte încă oficial numărul lor. Neoficial, numărul câinilor comunitari se apropie de 100.000. Ceea ce arată că afacerea Dogtown poate creşte spectaculos, după recensământ. Doar pentru adăpostul şi hrana câinilor, bugetul estimat este de aproape 10 euro pe lună. Ceea ce arată că, în zece ani, afacerea maidanezilor poate atinge cifre ameţitoare: peste 120 de milioane de euro. Bani care vor fi gestionaţi de prietenii, vecinii şi sponsorii familiei Oprescu.”, a mai dezvăluit Evenimentul zilei.

Personajele din „Dogtown”: 1. Mircea Sorin Oprescu, 34 de ani, fiul primarului general al Capitalei. 2.  Răzvan Imbri, 32 de ani, fondator al Asociaţiei Portico, cel mai bun prieten al lui Mircea Oprescu şi partener de afaceri cu acesta 3. Arsenescu Alexandru- Ştefan, 34 de ani, fondator al Asociaţiei Portico, sponsor oficial al lui Sorin Oprescu în campania din 2008 pentru Primăria Capitalei şi prieten din copilărie cu acesta 4. Iuruc Apostol Gabriel, 35 de ani, fondator al Asociaţiei Portico, partener de afaceri cu Ştefan Arsenescu. Firmele lor îşi au sediul în aceeaşi casă, chiar lângă apartamentul lui Mircea Oprescu”, s-a mai scris. Dogtown a funcţionat în 2013 şi 2014, apoi nu au mai apărut ştiri în presă despre activitatea adăpostului pentru câini. Despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep. s-a mai dezvăluit că a avut o companie de consultanţă implicată în campania electorală a lui Sorin Oprescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Logodnicul Simonei Halep nu e bogat! Toni Iuruc stă la bloc, iar cea mai importantă afacere a lui e închisă de 7 ani

Simona Halep a decis: când se logodește cu Toni Iuruc? Când face copii? Când se lasă de tenis? Românii vor plânge după ea EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies