Iubitul tau nu trebuie sa le stie chiar pe toate! TOP 10 lucruri pe care actualul nu trebuie sa le stie despre “fostul”

Sinceritatea este un pilon esential al relatiilor de cuplu, dar prea multa strica, mai ales cand este vorba de detalii referitoare la fostul iubit. Iata zece vorbe pe care o femeie nu ar trebui sa le rosteasca despre fostul iubit in fata actualului partener!

novalue

1. Nu spune: “Toata lumea il indragea”

Mai ales la inceputul relatiei, un barbat nu trebuie sa stie ca concureaza in materie de viata sociala cu fostul partener al iubitei sale. Chiar daca fostul era un tip foarte placut, sociabil, o companie desavarsita in public, actualul partener nu trebuie sa stie asta, motiv pentru care femeia nu trebuie sa spune in veci “Toata lumea il indragea” sau “Toti il placeau”.

Daca pe actualul partener il roade totusi curiozitatea sa afle cum era vazut fostul in grupul de prieteni al iubitei sale, ea ar trebuie sa se limiteze la a spune “Unii il placeau, altii doar il agreau. Oricum, nu l-au cunoscut chiar atat de bine ca om”.

2. Nu spune: “Castiga bine”

Se stie bine ca barbatii au o sensibilitate sporita cand vine vorba de cat castiga ei, dar si alti barbati. Iar cand acel alt barbat este chiar fostul iubit al actualei partenere, lucrurile se complica. Daca fostul chiar facea mai multi bani, femeia ar trebui sa pastreze pentru sine aceasta informatie, sa nu ii spune actualului partener ca cel din urma avea un venit mai mare decat al lui pentru ca il va face sa se simta incompetent. In loc sa spuna “Castiga bine”, mai bine spune “Avea un salariu normal.

Oricum, nu salariul conteaza intr-o relatie in care doua persoane se iubesc”

3. Nu spune: “Mi-a frant inima”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Sfarsitul unei relatii nu este mai niciodata unul placut, iar o imagine per ansamblu asupra fostei relatii trebuie sa o aiba actualul iubit.

Dar acestuia nu trebuie sa I se spuna cat de mult a suferit actuala lui iubita dupa fostul, pentru ca ii va crea senzatia ca traieste intr-o relatie cu prea mult bagaj adus de catre ea. Mai mult, daca o femeie marturiseste iubitului ei ca fostul i-a frant inima marturiseste tacit si ca se mai gandeste la el si ca inca o doare sufletul, iar niciun barbat nu vrea langa el o femeie care sufera in tacere din cauza fostului.
Asadar, in loc ca ea sa spuna “Mi-a frant inima”, mai bine spune un adevarul universal valabil: “Toti am fost raniti, toti le-am avut pe ale noastre si am trecut peste ele”.

4. Nu spune: “O duce de minune”

Daca cumva un barbat intreaba el insusi sau este pus in situatia sa afle cum o duce fostul iubit al partenerei sale in prezent, el nu trebuie sa auda raspunsul “O duce de minune” sau “Ii merge bine” chiar din gura partenerei, pentru ca astfel ea da de inteles ca inca mai tine legatura cu el, in mod constant chiar. Cel mai bun raspuns este “Nu mai stiu nimic de el demult, dar banuiesc ca o duce bine”.

5. Nu spune: “M-a adus odata aici”

Chiar daca intamplarea face ca femeia si iubitul ei sa ajunga intr-un loc in care ea a mai fost cu vechiul iubit, ea nu trebuie sa spune nici in ruptul capului ca fostul a adus-o acolo la un moment in relatia lor, cu atat mai putin daca actualul partener a dus-o in acel loc ca sa ii faca o surpriza. Daca totusi simte nevoia femeia sa spuna ceva care sa demonstreze ca ii este familiar locul, de teama sa nu se dea de gol cand se va duce la baie fara sa intrebe unde este sau daca o recunoaste cineva, este indicat ca ea sa spuna: “Cred ca am mai trecut o data pe aici, dar nu mai stiu cu ce ocazie”

6. Nu spune: “El mi-a cumparat asta”

Dupa o relatie de lunga durata ramai, invariabil, cu unele lucruri materiale, precum un lantisor, o rochie sau poate chiar un fotoliu cumparat impreuna cu iubitul sau primit de la fostul partener. Insa actualul partener nu trebuie sa stie ca el sta atat de confortabil fix in fotoliul cumparat de fostul sau ca acel colier care vine de minune iubitei lui a fost un cadou din partea fostului. Chiar daca este imposibil, barbatilor le place sa creada ca ei au fost primii si ca inaintea lor nu a mai trecut nimeni pe acolo. Daca totusi el o intreaba pe ea de unde are un anumit accesoriu sau o mobila mai aparte, ideal este ca femeia sa-i raspunda: “Vechitura asta?! O am de ani de zile…”

7. Nu spune: “Planuiam impreuna cu el sa…”

Orice cuplu, inclusiv acelea care s-au destramat, a planificat la un moment dat ceva: o excursie impreuna, o cina undeva, un film vechi pe care voiau sa il vada impreuna, dar n-au mai apucat sa-l vizioneze, un Craciun impreuna, redecorarea apartamentului si asa mai departe. Insa, asa cum exista planuri facute si nerealizate in vechile relatii, si in cuplurile formate mai recent trebuie sa exista planuri proprii. Asadar, daca actualul iubit ii spune partenerei sa plece impreuna in vacanta in Portugalia, poate chiar tara in care voia sa mearga cu fostul, ea nu trebuie sa spuna “Planuiam cu X sa mergem”, ci “Serios?! Intotdeauna mi-am dorit sa vizitez Portugalia!”

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies