Stiri

Iubitul unei ispite de la “Insula Iubirii”, gasit mort in casa!

O noua tragedie a avut loc cu un concurent al show-ului "Insula Iubirii" din Marea Britanie. Partenerul ispitei Sophie Gradon, care a murit subit in urma cu aproape trei saptamani, a fost gasit si el mort in propria casa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Iubitul unei ispite de la “Insula Iubirii”, gasit mort in casa! icon photo

In varsta de 25 de ani, iubitul regretatei ispite Sophie Gradon, Aaron Armstrong, a fost gasit mort in locuinta lui din oraselul Bebside (Blyth). Momentan nu exista vreo suspiciune de crima. Rezultatul autopsiei va scoate la iveala cauza mortii, daca tanarul a murit din motive medicale sau s-a sinucis. The Sun scrie ca in urma cu 4 ani Aaron Armstrong a incercat sa isi ia viata.

“Va fi pregatit un raport pentru medicul legist”, a declarat un purtator de cuvant al Politiei dupa tragedie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune