Iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească! Alex Bodi s-a dus ÎN MARE SECRET la Istanbul la o clinică specializată în implanturi de păr! FOTO

Amicii lui Alex Bodi ştiu că iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească. Acum trei săptămâni, Alex Bodin a fost la Istanbul pentru a sărbători faptul că s-a împăcat cu Bianca. Cei doi s-au distrat alături de amici, dar excursia a avut şi un alt scop.

Citeste si: Doamne, cum s-a îmbrăcat iubita lui Victor Slav la o întâlnire cu prezentatorul tv! Bruneta este incredibil de sexy!

Citeste si: Cum a reacţionat Alex Bodi când i s-a spus că Bianca e leşinată după banii lui: „Păi își face banii ei, că are afaceri și își permite!”

Citeste si: Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi! Neamţul Harald se duce la întâlnirile de afaceri cu elicopterul personal!

Iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească. Bodi s-a dus la clinică cu croatul Josip

Într-una din zile, Bodi, însoţit de croatul Josip, partenerul său de afaceri, s-a dus la o clinică specializată în implanturi de păr. Cei doi au fost însoţiţi de un amic care lucrează la reprezentanţa din România a clinicii din Istanbul. (vezi cum au încălcat Bianca şi Bodi legea în Dubai)

fara descriere

Iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească. S-a dus la cel mai bun medic din Istanbul

S-a aflat că iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească. “Astăzi am avut onoarea să-i avem alături de noi la clinica noastră din Istanbul pe Alex Bodi şi Josip, împreună cu cel mai bun medic, Bilgehan Yildirim”, a scris amicul lui Bodi. E posibil ca Alex să fi fost la o primă consultaţie, urmând să revină pentru intervenţie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate