Iulia Albu a desfiintat iar tinutele vedetelor! "Bebelusa are pantofi de gospodine de la tara care hranesc porcii, Crina Abrudan- o fata batrana, un fel de nasa"- Uite cine sunt cele care au luat trofeele WOW si BAU!

##VIDEO234100##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIulia Albu a revenit in forta in noul sezon WOWbiz. Mai acida ca niciodata si dotata cu doua trofee, WOW si BAU, pentru cea mai inspirata si cea mai horror tinuta, vedeta a analizat bine hainele purtate de persoanele publice la evenimentele mondene si a taiat in carne vie.

##VIDEO234101##
fara descriereOana Cuzino a luat nota trei. Bebelusa Oana, minus 28. "Are pantofi ca gospodinele de la tara cand se duc sa hraneasca porcii", a spus Iulia Albu.

##VIDEO234102##

fara descrierefara descriereFlorin Chilian a impresionat-o, a primit 7, iar Diana Dumitrescu 4,7. "Crina Abrudan sa isi dea foc la dressing. Zici ca e o fata batrana care este disperata sa se marite, un fel de nasa", a precizat ea.


fara descriere##VIDEO234103## Delia a fost premianta rubricii. A primit trofeul WOW pentru tinuta ei. "Este decenta, adecvata evenimentului. Ii vine bine", a spus Iulia.

Bianca a primit si ea un premiu, dar cel mai putin dorit: trofeul BAU!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate