Iulia Albu a desfiintat-o pe Bianca si i-a dat trofeul BAU: "As intreba-o cum a castigat banii pentru acea geanta? Si eu imi permit, dar..."

Aseara a fost joi si Iulia Albu a debutat cu rubrica sa la WOWbiz usor schimbata. Aceasta a venit cu doua trofee: unul WOW si unul BAU.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIn timp ce Delia Matache a fost felicitata pentru tinuta ei de la un eveniment monden dintr-un mall bucurestean si a luat premiul WOW, Bianca Dragusanu a fost desfiintata de Iulia Albu care i-a dat premiul BAU pentru combinatia de camasa cu blugi.

“Avem acea pereche de blugi rupti care se vrea casual si acea camasa la fel! Avem gene false lipite, evident! Ati observat ca fetele astea de oras isi atarna tot ce au acasa cand merg la un eveniment? As intreba-o cum a castigat banii pentru acea geanta? Si eu imi permit, dar eu muncesc! fara descriere

Pentru faptul ca are acele tocuri si pentru ca face parada cu niste lucruri pe care la pregatirea ei nu si le-ar fi permis niciodata, Bianca va primi trofeul ‘Bau’”, a declarat Iulia Albu in cadrul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate