Iulia Albu a desfiintat-o pe Mihaela Radulescu! "A inceput o suta de facultati si nu a terminat niciuna! Arata vulgar, poarta o rochie foarte urata"

Iulia Albu nu a ramas datoare si a desfiintat-o pe Mihaela Radulescu. ##VIDEO130148##

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereCriticul de moda i-a raspuns divei si a folosit cuvinte dure si atunci cand a venit timpul sa ii comenteze tinuta purtata la Elle Awards.

Mihaela Radulescu a pus la indoiala calitatile sale in materie de critic de moda, asa ca Iulia a reactionat. kalooga_36441" Mihaela Radulescu a inceput o suta de facultati si nu a terminat niciuna. Lumea citeste si preia ce spun eu. Sunt un critic de anvergura", a spus ea la WOWbiz.

Iuliei nu i-a placut deloc cum s-a imbracat Mihaela la gala premiilor Elle. "Este o rochie urata, urata. Mai noi toata lumea face rochii transparente, cand am purtat eu, toata lumea a fost intrigata. Seamana cu a mea, numai ca a mea era mult mai frumoasa", a explicat Iulia Albu.

Realizatoarea rubricii de joi de la WOWbiz a continuat: "Arata foarte vulgar! Trebuia sa isi faca altfel parul. Blana e inutila si de prost gust".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate