Iulia Albu a "evadat"! "Am scapat de otita si am iesit din casa"

Celebrul fashion-editor Iulia Albu s-a “luptat” mai bine de o saptamana cu o otita care i-a dat mari batai de cap. Dupa ce a fost ”sechestrata” in casa cateva zile si a urmat un tratament cu antibiotice, Iulia Albu a “invins” otita.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereFericire mare pe capul Iuliei Albu! Fashion-editorul a iesit din casa dupa mai bine de o saptamana. Iulia s-a pricopsit cu o otita de toata frumusetea, din cauza ca se spala pe par zilnic si iese cu el ud din casa. Vedeta a ajuns la spital cu dureri cumplite, iar medicii i-au prescris tratament cu antibiotice si i-au interzis sa mai iasa din casa. “Am scapat de otita. Am stat in casa sapte-opt zile. Mi-am dat toate treburile peste cap. Trebuia sa-mi treaca mai repede, dar primele antibiotice pe care le-am luat nu si-au facut efectul si medicii mi-au dat altele mai puternice. Sunt fericita ca am iesit din casa, dar acum am multa treaba, mult de alergat. Am pierdut si cateva cursuri la facultate, destul de importante, pe care trebuie sa le recuperez”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Iulia este studenta in anul I la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Bucuresti si se pregateste intens pentru sesiunea de examene. Mai mult, fashion-editorul si-a propus sa paraseasca patul conjugal timp de doua luni. “Cred ca mai bine de doua luni nu voi mai dormi noaptea. Am multe proiecte de facut, se apropie sesiunea. Ziua nu prea am timp sa invat, asa ca o voi face noaptea”, ne-a mai spus ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate