Iulia Albu a facut din nou spectacol cu tinutele vedetelor! I-a dat trofeul WOW lui Andi Moisescu si trofeul BAU a ajuns la Laura Cosoi - Uite cum s-au imbracat cei doi

Iulia Albu a venit din nou in platoul WOWbiz pentru a comenta tinutele vedetelor de la anumite evenimente. Trofeul WOW a mers de aceasta data la Andi Moisescu care a impresionat-o foarte tare pe Iulia mai ales de cand si-a schimbat look-ul, iar cel BAU a ajuns la Laura Cosoi, care a dezamagit-o grav pe Iulia.

Distribuie pe:Laura Cosoi - Trofeu BAU


fara descriereE ca un glob de Craciun. Este o rochie foarte urata. Ea este o fata frumusica imbracata extrem de urat.

Sore - exclusa din rubrica


fara descrierePalaria strica toata tinuta. E o fata foarte draguta, n-am nimic cu ea.

Corina Caragea - nota 4

fara descriereVedem 3 lucruri. Este o fata foarte frumoasa cu un tonus de invidiat, are mare nevoie sa lucreze la posing si are cizme copiate. Nu-mi place acea rochie. Incepe sa se vada ca o intereseaza aceste detalii, este mai bine ca de obicei, sunt multe greseli, nu ar trebui sa se culce pe o ureche.

Chef Patrizia - nota 8

fara descriereImi place ca a ales o geanta vintage care pare din acelasi material ca rochia. Ar trebui sa poarte accesorii mai pretioase. Nu e nimic gresit in afara pantofilor, as fi preferat sandale

Andi Moisescu - trofeul WOW

fara descriereCostumul este croit corect. Nu-mi place papionul, dar imi place ca e rosu. Foarte bine ca nu si-a asortat papionul la batista. Schimbarea de look il transforma intr-un sex simbol, arata foarte bine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate