Iulia Albu a marturisit cum a reusit sa devina celebra: "La început eram soţia lui Mihai Albu, dar acum..." Afla continuarea aici

Se pare ca fashion editorul de la Kanal D este mandra de faptul ca a reusit sa devina cunoscuta datorita ei si cu ajutorul unei strategii bine puse la punct.

novalue
Autor: I.M.D.

"La început eram Iulia, soţia lui Mihai Albu. Dar asta a fost demult. Acum sunt Iulia Albu. Am reuşit să îmi construiesc această imagine care vinde, şi încă bine, prin sinceritate. Am fost foarte sinceră, în primul rând, cu mine, şi în al doilea rând, cu fanii mei. Nu am făcut vreo mişcare de imagine doar aşa... pentru imagine. Publicul meu nu este la fel de mare ca al altora, însă este un public care rezonează la ceea ce eu am de spus.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Şi mi-am canalizat toată munca în acest sens. Plus că dintre toţi criticii de modă şi stiliştii din România, sunt singura care are studii în domeniul ăsta. Este revoltător, însă ăsta este adevărul, cei care lucrează în acest domeniu nu au şcoală! Nu au pregătirea şi nici cultura necesară. Am preferat să fiu mai discretă în prima parte a vieţii mele. Totul a fost foarte bine calculat.", a declarat Iulia Albu pentru ziarulring.ro.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies