Iulia Albu a vorbit cu sinceritate despre operatiile estetice pe care si le-a facut: "Este adevarat, am suferit o interventie la nivelul..."

Autor: A.M.
Iulia Albu este cel mai cunoscut critic de moda al momentului, din Romania, iar pe langa vestimentatiile prost alese si lipsite de gust, "Domnita de Alba" critica cu vehementa si operatiile estetice in exces.
Intr-o postare pe blogul iuliaalbu.com, ea a vorbit despre interventiile minore pe care le-a suferit de-a lungul timpului. 

 

"Este adevarat, Domnita a suferit o interventie la nivelul scalpului, ce are ca scop intretinerea unui par sanatos, stimularea si regenerarea acestuia. Pentru ca Domnita vrea sa aiba plete frumoase si balaie, in ciuda coafatului zilnic si a folosirii produselor de hairstyling pe care o emisiune zilnica… le presupune. Da, am avut niste glezne mai groase. Este ridicol, stiu, mai ales… avand in vedere restul siluetei mele filiforme. Ce sa spun?! O femeie puternica trebuie sustinuta de niste glezne pe masura. Insa cu problemele medicale chiar nu am putut trai. Asa incat… DA! mi-am facut lipo-sculptura, desi NU ERAM GRASA! O procedura pe care o recomand oricui are, cu adevarat, nevoie de ea.(...)entru ca astazi vorbim sincer si corect, despre ce inseamna asumare, pentru cine nu are timp, pentru cele dintre voi care muncesc foarte mult si isi doresc sa isi construiasca o cariera, pe langa creme de ingrijire, specifice, recomand radiofrecventa.
Nu cred ca as putea sa va spun in cuvinte ce a facut pentru mine acest tratament! Dar, va pot spune ca aceasta terapie va va scuti mult timp de botox sau fillere. Frecventa ideala pentru acest tratament este o data la doua saptamani, dar pentru cineva care foloseste ZILNIC produse de makeup de televiziune, adica EU, o data pe saptamana este un minim necesar si aproape suficient"
, a spus Iulia Albu. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies