Vedete

Iulia Albu, comentariu DE SENZATIE despre rochia de mireasa a Dianei Dumitrescu. "Ii place ceapa cu slanina". Vezi ce a spus

Iulia Albu comenteaza rochia de mireasa a Dianei Dumitrescu. Vezi ce spune despre alegerea actritei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Frumoasa Diana Dumitrescu s-a casatorit, in secret, cu barbatul care-i este alaturi de mai bine de patru ani.

Alin Boroi, proaspatul sot al actritei este un om de afaceri instarit, care-i face partenerei lui de viata toate placerile, lucru de apreciat de altfel la un reprezentant al sexului tare.

Ei bine, desi se stie ca vedeta serialului fenomen "Regina" are gusturi extravagante, protagonista noastra a surprins de aceasta data.

Diana si jumatatea ei au optat pentru o nunta cu tematica inedita, intr-un cadru rustic, toti invitatii purtand tinute inspirate din portul traditional romanesc. 

Iulia Albu comenteaza rochia de mireasa a Dianei Dumitrescu. "Sa nu fim totusi rautaciosi"

Evenimentul a avut loc undeva la munte, intr-un loc pitoresc, parca desprins din basme, iar vesmantul alb al actritei a fost la inaltime.

Diana a ales o rochie de mireasa deosebita, de care pana si temuta Iulia Albu a fost impresionata.

"Dianei Dumitrescu ii place ceapa cu slanina si noua! Atata timp cat sunt naturale … si pare că sunt!

Diana Dumitrescu a aratat superb si apreciez mai ales voalul purtat extrem de frumos si in acelasi timp traditional. Ar fi cateva comentarii de facut in privinta coafurii si a make-up-ului, dar sa nu fim totusi rautaciosi. In fond… mai sunt si altii la rand", a scris fashion editor-ul pe site-ul ei, iuliaalbu.com

Galerie foto