Iulia Albu, declaraţie şocantă despre Andreea Esca! N-ai fi crezut că poate să spună ASTA despre cineva.

Iulia Albu, declaraţie şocantă despre Andreea Esca. Uite ce a spus despre îndrăgita prezentatoare de ştiri.

Autor: Lili Lascar

Andreea Esca este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite, apreciate şi respectate personalităţi din România. Deşi n-ai fi zis că admiră vreo vedetă de pe plaiurile mioritice, chiar şi Iulia Albu este o fană a protagonistei noastre şi a stilului ei vestimentar.

Recent, fashion editor-ul a scris, clar şi răspicat, pe blogul ei, ca îşi doreşte foarte mult să o vadă pe Andreea purtând o pereche de cercei creaţi de ea.

Citeste si: Ozana Barabancea a luat o notă RUŞINOASĂ de la Iulia Albu. Ce a zis fashion editor-ul despre decolteul artistei, dar şi despre machiajul acesteia

Mai mult decât atât, criticul de modă, a lăudat ţinuta purtată de prezentatoarea de ştiri la o gală importantă unde a primit o distincţie pentru activitatea ei profesională. 

" Vreau ca Andreea Esca să poarte o pereche de cercei semnaţi de mine. MULT! Dar nu pot să fiu ipocrită şi să nu recunosc că această apariţie a ei este pe cât de simplă, pe atât de reuşită… şi atât de la îndemâna oricui.

Cum? Oare celelalte participante la eveniment nu ştiu deja asta? Simply chic e un pas mic, dar nah, unii nu înţeleg nimic! Trofeul WOW!", a scris fashion editor-ul pe blogul ei iuliaalbu.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies