Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu a analizat ţinutele purtate de vedete la Gala Elle.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere 

Iulia Albu a fost dezamăgită de ce au ales să poarte Lili Sandu şi Alexandra Ungureanu. Despre Lili a spus că seamănă cu statuia de ceară a Angelinei Jolie, despre Alexandra, cu tanti Zizeta care tocmai şi-a luat basma.

"Nu înţeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălţămintea. “Laba” este esenţială in viaţa, in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâştii.  Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eşuează lamentabil, lui Lili îi reuşeşte din plin labă-rţarea (ouch!) de a semăna izbitor cu ... statuia din ceară a actriţei. De, aşa-i când scapi laba-n ploscă”, a spus Iulia Albu despre Lili Sandu.

”Revenind in picaj la nefastul eveniment, Alexandra Ungureanu si-a luat basma si arată ca tanti Zizeta cu ea! Alexandra pare extrem de nefericita in tulle-ul ei nefericit si o înţeleg pe deplin. Nu oricine poate purta orice pentru ca nu oricine are atitudinea potrivită pentru asta. Si in plus, tanti Zizeta este numai una”, a comentat Iulia Albu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate