Iulia Albu este disperata! Starea de sanatate a fiicei sale s-a deteriorat ieri! Intra sa afli detalii despre problemele medicale ale micutei!

Micaela, fetita Iuliei Albu, are probleme de sanatate! Micuta a avut temperatura mare in urma cu doua zile si, in miez de noapte, a fost nevoie ca parintii sa o duca de urgenta la spital!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereDupa ce medicii i-au administrat antibiotice si au pus-o si pe perfuzii, fetita a fost luata acasa de Iulia Albu! Fashionista nu a dorit sa o lase pe Micaela in spital si a apelat la o asistenta pentru a o ajuta sa se descurce cu medicamentatia! In plus, aceasta a stat langa micuta si atunci cand fosta doamna Albu a fost nevoita sa se duca la facultate! “Micaela nu mai are temperatura asa de mare, dar starea ei este inca grava! Are dureri de cap, nu prea mananca si pare ca nu mai are vlaga! Iulia este si ea disperata! Nu stie ce sa mai faca, se duce pe fuga la scoala si se intoarce intr-un suflet la fetita! Nu vrea sa se desparta deloc de ea, mai ales acum cand este bolnavioara!”, a povestit o apropiata a vedetei!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate