Iulia Albu i-a acordat trofeul "WOW" lui Cezar Ouatu. "Curat, modest". Uite ce vedeta a primit trofeul "Bau" si cum a "demolat-o" fashion editor-ul FOTO

Iulia Albu a acordat celebrele trofee "WOW si "BAU". Vezi ce vedete le-au primit.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Doamnelor si domnilor, a venit momentul mult asteptat de pasionatii de moda si de celebritati. Ieri a fost joi asa ca inegalabila Iulia Albu a acordat celebrele trofee "WOW" si "BAU".

Norocosul saptamanii este Cezar Ouatu, omul care a reusit sa-i impresioneze pe Robbie Williams si pe Simon Cowell la X Factor Marea Britanie cu vocea lui senzationala. Ei bine, pe Domnita de Alba a surprins-o placut cu tinuta si cu atitudinea.

"Cezar Ouatu poarta o palarie pe care o detest in cel mai nefericit mod posibil, si anume… pe ceafa. Bineinteles ca aparent ceea ce urmeaza sa spun este mai evident decat evolutia Bitcoin-ului.

Si iata cum, printr-o rasturnare de situatie incredibila, Cezar Ouatu ajunge totusi sa marcheze un trofeu WOW. Pentru ce? Pentru look-ul curat, modest, si pentru talentul lui incredibil. Suna a cliseu? Poate.

fara descriere

Poate ca pe unii dintre voi v-a deranjat momentul in care a spus ca este din Ploiesti, dar ca a studiat la Milano pentru ca nu a subliniat faptul ca este, citez “roman”. Poate ca totusi studiile pe care le are sunt cel putin la fel de importante ca cetatenia, cel putin pentru mine. Dar poate ca nu ar trebui sa va declarati atat de ofensati avand in vedere ca in momentul in care a participat la Eurovision nu putini au fost cei care l-au hulit.

Poate ca ar trebui sa ne asumam faptul ca a fi roman, croat sau italian, nu este o definitie a cine esti tu de fapt. Si da, Cezar Ouatu este multe lucruri, insa cel mai important… este el. Felicitari!", a scris Iulia pe site-ul ei iuliaalbu.com

Artista Daniela Gyorfi este "nefericita" castigatoare a trofeului "BAU", fashion editor-ul taxandu-i aspru o tinuta care, spune ea, ar fi formata din "fake-uri".

"Danielei Gyorfi ii plac mult, dar foarte mult, fake-urile. Pana la urma este o alegere personala a fiecaruia dintre noi daca vrem sa purtam sau nu asa ceva. A mea, evident, este “sa NU”, dar hei, daca a ei este “sa DA”, banuiesc ca-si asuma si criticile venite in urma acestui fapt.

Nu este ca si cand oricum, din punct de vedere stilistic, putem vorbi despre un etalon. Poate cine stie… intr-o zi! Desi no way.

Momentan, Daniela se alege cu un trofeu BAU!", a mai scris Iulia Albu.
 

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate