Iulia Albu, “Ileana Consanzeana” la un eveniment monden!

Iulia Albu s-a numarat printre invitati la lansarea unei colectii a unui magazin renumit. Fashion-editorul a facut furori, ca de obicei, la evenimentul monden ce a avut loc marti seara intr-un mall din Capitala.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFashion-editorul a fost, pentru cateva ore, “Ileana Consanzeana” la evenimentul la care a participat. Iulia s-a imbracat sic, si-a pus o esarfa pe cap, pe care a impletit-o in par, pe maini a avut o manusa mai lunga, una mai scurta, in culori diferite, si si-a colorat sprancenele in nuanta de mov.

“Am vazut si cateva tinute bune la acest eveniment imbracate de non-vedete care, de multe ori, demonstreaza mai multe inclinatii catre acest domeniu decat vedetele. Evenimentul fiind organizat intr-un centru comercial, era din start exclusa o rochie de seara, asa cum am vazut la unele invitate care, pare-se, au pierdut din vedere faptul ca vorbim totusi de o lansare a unei colectii de magazin. Ca de obicei, am ales o tinuta in ton cu evenimentul, incluzand in aceasta si un <> apartinand brandului respectiv, interpretat si reinventat intr-o maniera personala. Din pacate, majoritatea celor prezenti a purtat <> anumite piese, fara a face vreun efort stilistic in acest sens”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu prezinta rubrica “Verdict Iulia Albu”, in fiecare joi seara, in cadrul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate