Iulia Albu l-a intepat grav pe Bendeac: "Mă deranjează oamenii care fac asta doar pentru a se promova, probabil în lipsă de rating"

Vedeta Kanal D a marturisit ca nu o deranjeza ca Bendeac se foloseste de numele ei pentru a aparea in presa deoarece este un om cu carte si bun simt, spre deosebire de altii care incearca sa se promoveze pe numele ei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Eu nu am spus vreodată aşa ceva. Nu cred că Mihai s-ar folosi de numele sau imaginea mea pentru a se promova. Nu e cazul. Nu îmi pot asuma eu insinuările presei. Eu nu am avut şi nu am nicio problemă cu acţiunile sau gesturile lui Bendeac. Fapt doveditor că eu am postat pe pagina mea de Facebook lista cu regulile de respectat la o întâlnire cu mine. Mi s-a părut amuzant şi chiar e real! (râde). El a spus că va fi ultima postare legat de mine ca să nu ajung la ideea că ar fi obsedat. Dar nu este cazul.fara descriere

Aşa cum am mai zis, suntem doi oameni care lucrează în domenii artistice. E normal să rezonăm. Amândoi avem simţul umorului. Mă deranjează într-adevăr oamenii care fac asta doar pentru a se promova, probabil în lipsă de rating, mai ales că imaginea mea vinde acum, şi încă foarte bine! Însă în momentul în care cineva are o şcoală pe care îşi bazează munca şi mai are şi inteligenţa să facă umor de calitate, nu are cum să mă deranjeze, din contră, chiar apreciez", a declarat Iulia Albu pentru Ring.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate