Iulia Albu, la medicul estetician! La ce intervenție a apelat frumoasa vedetă

Iulia Albu i-a făcut câteva vizite medicului estetician. Intervențiile estetice la care a apelat sunt mai puțin cunoscute la noi în țară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Iulia Albu


In articol:

Iulia Albu a mers periodic, timp de câteva luni, la medicul estetician pentru a-și face tratamente de regenerare a părului. Mai exact, este vorba despre niște injecții în scalp care au ajutat-o pe vedetă să aibă părul mai bogat, iar diferențele se observă în imaginile pe care ea le publică pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, la estetician

“PRP pentru scalp este împotriva căderii părului și regenerarea acestuia. Terapia Vampir sau PRP (Platelet-Rich Plasma) funcționează cu succes atât pentru zona facială, cât și cea a scalpului. Aceasta este 100% naturală, astfel riscul de alergie este redus la minimum, fiind vorba de sângele pacientului ca substanță de tratament. Efectele adverse sunt inexistente.

Procedura presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea acestuia. Injectarea plasmei se face cu un ac subțire, atraumatic, astfel nefiind necesară anestezia locală. Un alt aspect important îl reprezintă faptul că în urmă injectării nu există timpi de recuperare.

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, prima apariție publică după scandalul cu drogurile și despărțirea | EXCLUSIV

Citeste si: Prima reacţie a lui George Burcea după ce şi-a luat tot din casa Andreei Bălan: "Aș muri cu tine de gât"

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluri dureroase și pline de lacrimi! ”Am stat numai la pat din luna a șasea de sarcină! Îmi era rău, nu puteam să mă mai ridic”!

Iulia Albu

Plasma stimulează celulele stem ale scalpului să producă mai mulți foliculi și să activeze astfel procesul de creștere a părului, ceea ce face ca rezultatele să se vadă în timp. Ideal este ca această procedură să fie reluată la fiecare 2-3 luni pentru rezultate de durată.

Demonstrat științific, PRP este benefic și persoanelor care au beneficiat de implant de păr”, spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, conform Ciao.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate