Iulia Albu, la un pas sa piarda avionul! Ce a patit jurata “Bravo, ai stil!” VIDEO EXCLUSIV

Iulia Albu a fost la un pas sa piarda avionul, din vina ei. Cu ochii dupa produsele de la magazinele de lux din aeroport, jurata “Bravo, ai stil!” aproape ca a uitat ca trebuie sa-si faca check in-ul.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriere

Iulia Albu a fost surprinsa recent, de paparazzii, alergand “cu stil” pe culoarele din Aeroportul Otopeni! Jurata “Bravo, ai stil!” era pe punctul de a pierde avionul dupa ce si-a petrecut mai mult timp decat preconizase intr-un magazin cu parfumuri de nisa.

Vedeta Kanal D are o obsesie pentru aceste parfumuri de nisa, astfel ca de fiecare data cand pleaca undeva sau se intoarce, se opreste in aeroport sa mai cumpere cate unul.

De aceasta data insa, Iulia Albu a “uitat” sa isi termine la timp sesiunea de shopping din parfumeria aeroportului pentru a ajunge la check in, si a fost la un pas sa piarda avionul.

Cum era de asteptat esentele rare, sclipirile luxuriante ale sticlelor slefuite ca niste bijuterii au reusit sa o hipnotizeze pe Iulia si sa o faca sa uite ca trebuie sa ajunga si la imbarcare. Norocul a fost de partea ei insa, Iulia ajungand exact inainte de decolare.

Jurata “Bravo, ai stil!” pleca in strainatate in interes de afaceri, mai exact, pentru a pune la cale o noua linie de bijuterii, conform surselor din anturajul ei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate