Iulia Albu le-a făcut praf pe Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: “Mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și de bun simț să faci asta”

Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan au intrat în gura stilistei, Iulia Albu

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan au intrat în gura stilistei, Iulia Albu

Invitată la o emisiune televizată, Iulia Albu a crititcat dur ținutele unor vedete autohtone. Aceasta a vorbit despre modul în care se imbracă Andreea Bălan și Bianca Dragușanu. Fashionista le-a dat exemplu de „Așa nu” pe cele două vedete care s-au pozat purtând haine de blană de vulpe. Iulia Albu nu recomandă purtarea blănurilor naturale deoarece nu încurajează sacrificarea animalelor, ci recomandă purtarea hainelor din blană sintetică.


In articol:

Pe de altă parte, Iulia Albu recunoaște că a purtat și ea o dată o haină de blană naturală de vulpe la un eveniment la insistențele fostului soț.

“Eu nu doresc să fiu ipocrită. Am purtat o singură dată. A fost o blană pe care mi-a cumpărat-o fostul meu soț și pe care a insistat să o port la un eveniment. Am purtat-o singură dată și după care am aruncat-o la gunoi. Asta a fost.”, a declarat Iulia Albu.

Citeste si: Lavinia Pârva a vorbit deschis despre divorţ! Ştefan Bănică a aflat din presă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Lino Golden, amenințări dure la adresa Iuliei Albu: „Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”

Ce spune Iulia Albu despre cele două vedete

“Sunt trei vedete care poartă blană naturală, într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț să faci asta. Aceste animale nu sunt împușcate în sălbăticie ci sunt crescute în niște ferme, în niște condiții foarte urâte. Sunt electrocutate, jupuite de vii. Bănuiesc că pentru unele persoane merită să încaseze câteva sute de euro…pentru a promova așa ceva… Consider că pot să trag un semnal de alarmă.”, spune Iulia Albu 

Vis a vis de cele două vedete, Iulia consideră că atât Andreea Bălan, cât și Bianca Drăgușanu, nu merită să fie considerate influenceri.

“Persoanele care fac asta în România, din punctul meu de vedere, nu merită denumirea de influenceri.”, a adăugat stilista.

Citeste si: Iulia Albu s-a urcat la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice! Ipostaza șocantă în care a fost surprinsă vedeta

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

ALERTĂ maximă granița României. Ungurii se revoltă! Vor bloca totul

S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Lino Golden, amenințări dure la adresa Iuliei Albu: „Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”

Iulia Albu își serbează fiica astăzi! Cum arată Mikaela la vârsta de 11 ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies