Iulia Albu, noi detalii despre fiica ei, Mikaela! "Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”

Iulia Albu a dat primele detalii despre fetița ei, Mikaela, dar și despre școala pe care a ales-o pentru cea mică.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Iulia Albu
Iulia Albu a decis să o înscrie pe cea mică la o școală de stat.


In articol:

Iulia Albu a vorbit despre fetița ei, Mikaela, dar și despre decizia pe care a luat-o în legătură cu pregătirea micuței la o școală de stat.

Citeste si: Noi detalii din scandalul lui Emily Burghelea cu emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! I-a fost cerută o sumă colosală

Citeste si: Ambulanța care transporta un pacient infectat cu Covid-19 , lovită de un alt autoturism. Mașina s-a răsturnat de pe un pod

Citeste si: Unul dintre cei mai importanți oameni de media s-a stins din viață. Avea 97 de ani

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Iulia Albu, noi detalii despre fiica ei

Fashion-editorul are o fetiță, Mikaela, din căsătoria pe care a avut-o cu celebrul designer Mihai Albu. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre fetița ei, dar și despre faptul că a decis să o înscrie pe cea mică la o școală de stat.

Iulia a fost întrebată dacă cea mică vrea să îi calce pe urme și dacă este pasionată de modă. Răspunsul ei a venit imediat:

”Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme”, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”.

"Este un snobism să duci copilul la o școală privată"

În plus, fashion-editorul a mai vorbit despre motivele pentru care și-a înscris fetița la o școală de stat.

Iulia albu
Iulia Albu a vorbit despre fiica ei, Mikaela.

”Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior.

Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o”, a declarat fashion –editorul, pentru VIVA.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Noi detalii din scandalul lui Emily Burghelea cu emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! I-a fost cerută o sumă colosală

Unul dintre cei mai importanți oameni de media s-a stins din viață. Avea 97 de ani

Nu mai ține aceste obiecte lângă tine. Lidia Fecioru spune că atrag energie negativă. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de ea

Ambulanța care transporta un pacient infectat cu Covid-19 , lovită de un alt autoturism. Pacienta a murit

Bomba serii! Jador surprins în compania unei vloggerițe celebre din România: „E moartă după Jador!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies