Iulia Albu nu a plecat nicaieri de sarbatori! Uite motivul ei: "Nu am timp pentru ca..."

Vedeta Kanal D a marturisit ca nu vrea sa plece in vacanta deoarece nu se poate dezlipi de blogul ei si vrea sa se odihneasca.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Sunt foarte obosită. De Crăciun vreau să mă odihnesc. O să fie o vacanţă foarte scurtă, de 3-4 zile. Blog-ul şi facebook-ul mă solicită foarte mult. Nu voi pleca nicăieri, nu am timp. Prefer să mă odihnesc", a spus Iulia pentru Ring.

In ceea ce priveste relatia cu Mihai Albu, fostul ei sot, fashion editorul a marturisit ca nu se intrevede o impacare la orizont... inca.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

"Mereu am considerat că lucrurile care ţin de viaţa mea personală nu au legătură cu activitatea mea profesională. Nu sunt actriţă sau cântăreaţă; într-adevar, am o rubrică care sper să evolueze într-o emisiune, dar deocamdată nu cred că sunt relevantă din punctul ăsta de vedere. Îmi dau seama ce înseamnă să fii persoană publică şi am avut şi din punctul ăsta de vedere o atitudine corectă faţă de oameni. Numai că lucrurile vor putea fi anunţate abia în momentul în care vor fi definitive. În cazul ăsta nu..

Am alte lucruri mai importante în viaţa mea decât să mă gândesc acum la asta. Mikaela contează. Legat de ce se va întâmpla, veţi afla la momentul potrivit. Atunci când doi oameni au un copil împreună trebuie să se gândească de mai multe ori înainte de a lua o decizie finală şi susţin că ambii trebuie să încerce să păstreze o relaţie. Când şi dacă va fi cazul veţi şti, nu va fi un secret.", a comentat Iulia Albu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate