Iulia Albu o desființează pe Antonia! ”O arde cu manichiura nefăcută de o lună și vinde diamante”

Iulia Albu revine în forță și o desființează pe Antonia pe motiv că apare în reclamă la diamante cu unghiile neîngrijite.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vă era dor de Iulia Albu? Ei bine, stilistul care nu iartă nimic a revenit în forță și a făcut o nou victimă de calibru din lumea vedetelor. Este vorba despre Antonia, soția lui Alex Velea, care apare într-o reclamă la diamante cu manichiura nefăcută.

Iulia Albu o desființează pe Antonia! Ce a observat stilista?

fara descriere

Mai precis, Iulia Albu a observat că Antonia poartă unghii false doar că aceastea au fost aplicate cu mai mult timp în urmă, astfel încât cele originale au crescut pe dedesubt. Astfel, s-a format o mică gaură în zona inferioară a unghiei, care poate fi observată doar de un ochi format.

fara descriere

În fine, gafa nu ar fi atât de mare dacă Antonia nu ar face reclamă la diamante, explică Iulia Albu. Cu atât mai mult cu cât mâinile Antoniei apar în prim-plan și manichiura veche iese astfel în evidență.

Iulia Albu o desființează pe Antonia! ”O femeie frumoasă cu o manichiură urâtă”

fara descriere

”Antonia “o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o luna intr-o reclama la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasa cu o manichiura urâta si cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tau sa strălucești si sa te simți frumoasa”, femeile din Romania, cărora mai nou li se spune prin reclama pe tv ca nu este necesar sa pună vata peste absorbant, ar trebui probabil sa înțeleagă ca este ok sa își facă manichiura o data la doua luni atâta timp cât arată ca Antonia si poarta diamante. Si, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită in alta tigaie. Sau cum?”, a scris Iulia Albu pe contul ei de socializare.

Citeste si: Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă! A mers cu Poliția la ea acasă: „Au fost martori”

Citeste si: Iulia Albu a creat cele mai scumpe măști de protecție din România! Vezi cum arată masca din bumbac de 250 de lei! Oamenii sunt revoltați: „Prostia e nemuritoare”

Citeste si: Mihai Albu nu dă la pace cu fosta soție și amenință că va recurge la soluții extreme: „Voi chema poliția. I-a spus copilului că sunt infectat”

Citeste si: Mihai Albu nu dă la pace cu fosta soție și amenință că va recurge la soluții extreme: „Voi chema poliția. I-a spus copilului că sunt infectat”

În trecut, Antonia a mai fost criticată pentru o problemă ce ține oarecum tot de ”igienă”. Frumoasa cântpreață transpiră excesiv în timpul concertelor, mai ales că de multe ori trebuie să și danseze. Uneori însă, transpirația se ”strânge” pe hainele Antoniei și apar pete inestetice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate